Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, czy podobają wam się tatuaże u mężczyzn?

Polecane posty

Gość gość
"gość dziś Ktoś kto kończy zdania na "haha" i nie wstydzi się tego napisać urzędników widuje tylko w mopsie." X Daleko mi do mopsu . I nie sciemniaj , ze widujesz wytatuowanych profesjonalistow high level .Haha

Gość gość
"gość wczoraj Widziałam lekarzy i urzędników (kobiety i mężczyzn), a dziennikarzy takich jest masa. Nie każdy pracuje dla TVN'u. Mówiąc krócej - tak, uważam, że pasują, wszystkim i wszędzie." X Chyba ( nago ) w burdelu . Nie wiesz co to dress code i kogo dotyczy paniusiu ? :p

Gość gość
Wiem, dlatego wiem, że nikomu tatuaże nie przeszkadzają bo ledwo je widać spod profesjonalnego stroju. Wyjątkiem są lekarze którzy odsłaniają przedramiona. Znam też dużo ludzi pracujących na wysokich stanowiskach i wiem jak wyglądaja poza pracą

Gość gość
gość dziś - dużo się w tym temacie wypowiadasz, do tego strasznie niegrzeczny jesteś w niektórych postach. Prowokujesz czy jakieś problemy emocjonalne?

Gość gość
12:18 haha

Gość gość
Znalazlam też twój wpis w innym temacie gdzie twoje 3 grosze to było: gość 2017.09.24 Zaraz puszczę pawia . Myślę, że to dyskredytuje jakiekolwiek potencjał, że wiesz cokolwiek o ludziach na wysokich stanowiskach czy z wykształceniem wyższym niż szkoła zawodowa (poza tym, że pewnie im zazdrościsz).

Gość gość
17:42 oj tam , masz pelno tatuazy i kogo to obchodzi , po co sie tlumaczysz . Masz kompleks czy wyrzuty sumienia . Twoje tatuaze twoja decyzja , a ciagniesz temat i probujesz udowodnic jacy to ludzie na wysokich stanowiskach maja tatuaze . Nie mozesz o takich rzeczach wiedziec . Sciemniasz . Tatuaz to nic zlego jesli ktos chce miec , jego sprawa , ale ty masz chyba z tego powodu jakis kompleks .

Gość gość
Temat jest o facetach, ja nie jestem facetem :) Co do wysokich stanowiska, dla iebie urzędnik pierwszego kontaktu to wysokie stanowisko - kiepsko płatna praca która nie wymaga wysokich kwalifikacji... Im wyżej tym mniej masz kontaktu z klientem i tym więcej możesz robić ze swoim ciałem. Wielu szefów nawet nie przejmuje sie dress-codem.

Gość gość
Tak! To jest takie.

Gość gość
Takie co?

Gość gość
17:54 ilu tych " wielkich szefow " poznalas ? :D Ile widzialas tatuazy lub ci o nich mowili ci " wielcy szefowie " ;)

Gość gość
Pomyśl ile każda firma ma "szefów", samemu pracując na w miarę wysokim stanowisku lub na rynku który wymaga współpracy z dużymi korporacjami (czytaj: nie spółkami janusz i kuzyn) poznajesz bardzo dużo takich ludzi. Tak jak poznajesz dużo ludzi którzy uwielbiają koty albo łowią ryby w weekendy. Do tego jak tatuaże to Twoje hobby/zainteresowanie to naturalnie poznajesz więcej wytatuowanych ludzi i zauważasz z jak wielu szczebli społecznych są. To teraz ty odpowiedz czemu chodzisz po takich tematach i "puszczasz pawie"? Rozumiem gdyby post za postem pisały osoby zainteresowane tematem, ale ty przecież nie jesteś specjalnym fanem. Obsesja na punkcie czegoś czego nie lubisz?

Gość gość
:D ja cie prowokuje , bo mnie smieszy jak probujesz bronic tatuazy jakoby nie byly domena tylko patologii , srodowiska wieziennego itp . Ale dajesz bardzo glupie argumenty na obrone , nie poparte dowodami , a wysypane z twojego rekawa . A najglupszy twoj wpis to z : 00:46 haha :D

Gość gość
I osobiscie nie mam nic do tatuazy , niech kazdy robi jak czuje , co mi do tego . Ale tatuaz powinien cos znaczyc , a nie byc pod mode czy publike. Ale prawda jest , ze robia je ludzie z przeroznych srodowisk . A ty sie glupio bronisz i atakujesz .

Gość gość
Akurat tamten wpis był trafny - nawet w pewnym znanym serialu parodiującym polski margines to pokreślili. Tatuaży nie trzeba bronić, ale warto uświadamiać ludzi jak bardzo się mylą. Oczywiście ktoś kto ma kontakt tylko ze środowiskiem patologicznym będzie kojarzył tatuaże z patologią. Tak jak BMV z "dresiarzami" chociaż to bardzo dobre samochody. Nikt cię też nie atakuje, ale jak wparowujesz z chamstwem to nie dziw się, że nawet ludzi którzy podzielają twoje zdanie są zniesmaczeni. To czy tatuaże muszą coś znaczyć to inna dyskusja. Moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie.

Gość gość
Serio macie problem z tatuażem? :o co was obchodzi kto co robi ze swoim ciałem polaki biedaki? :D

Gość gość
Pretensjonalne zachowanie innych nie upoważnia Cię do obrażania

Gość gość
21:19 piep****** jak potlyczona Trafny komentarz ? Nie rozsmieszaj mnie . Cytuje : " ktos kto konczy zdanie na haha ...I to ma byc argument ? Nie osmieszaj sie :D aNie widzialas ani urzednikow ani lekarzy z tatuazami , bo jesli maja to ich nie widac . 90 % lekarzy czy prawnikow nie bedzie mialo tatuazy . Sama masz i probujesz w glupi sposob mode na tatuaze zmienic na domene ludzi tylko z wyzszych sfer klasowych :D . Prawda jest tez , ze jednak tatuaz odbiera troche klasy kobiecie i dlatego bardziej bedzie pasowac facetowi . Zapomnij , ze w naprawde wysokich sferach , nie tych nowobogackich dorobkiewiczow nie maja tatuazy .

Gość gość
Niesamowite jak uraziła cię lekka złośliwość i z każdym postem udowadniasz jak trafny był tamten komentarz (chociaz pewnie miał na celu tylko cię sprowokować) :) Jeżeli lekarz ma tatuaże na przedramionach to je widać, a tatuaże na nadgarstach są bardzo popularne wśród kobiet - dużo takich widziałam w bankach, urzędach itp. Poza tym to nie są wysokie stanowiska. To nie to samo co pałne rękawy, ale pojawiają się. Poza tym...tacy ludzie mają znajomych poza pracą. Moich własnych tatuaży nie widać chyba, że ktoś się będzie bardzo dokładnie przyglądać. Dużo mlodych, wykształconych, dobrze zarabiających ludzi ma tatuaże. Oni kiedyś będą wyższymi sferami, to cecha pokolenia. Większość z nich też nie jest z rodzin "dorobkiewiczów" ani nie jest "dorobkiewiczami" - niestety świat nie jest fair i Kopciuszków biznesu jest niewiele. Wśród młodych ludzi to normalne mieć takie ozdoby. Nie muszę nic zmieniać, mogę tylko być miła i edukować ludzi takich jak ty którzy myślą, że prowokują, a sami...odpowiadają na prowokacje ;) No i temat jest o tym czy kobietom podobają się faceci z tatuażami. Jesteś chociaż kobietą?

Gość gość
Wez juz przestan i nie udawaj , ze miala byc prowokacja , nie sciagaj z moich konentarzy :p . Ktos kto innego ocenia po zaczeciu lub zakonczeniu " haha " i wyzywa od mopsu jest dla mnie zerem z kompleksami , bo strzelila sobie tatuaz , a teraz chce udowodnic jakie to wysokoklasowe . Prawie kazdy moze miec i bankowiec i zlodziej . Tyle w temacie . Dyskusja byla tylko dlatego , ze mierzi mnie gdy paniusia z kompleksami ocenia innych , bo ktos mial odwage napisac co mysli . Naprawde nie mam nic do tatuazy , moze nawet posiadam / moze nie ... : p ale nie oceniam ludzi , bo maja swoje zdanie .Brakowalo ci argumentu i dalas zenujacy komentarz .

Gość gość
A jak masz kompleks z tego powodu to moze idz do psychologa . Zawsze tak bedzie , zawsze bedzie ocenianie po tatuazach , bo kiedys mieli wieziniowie, owszem w tych czasach moze to byc krzywdzace , ale jak sobie z tym nie radzisz to zrob cis z tym , bo twoj komentarz nie odbiegal niczym od tych stereotypowych komentarzy , tylko byl napisany w druga strone .

Gość gość
Nawet nie wiesz czy ten ktoś miał tatuaże, kiedy zachowujesz się niegrzecznie spodziewaj się, że ludzie będą nieprzyjemni niezależnie od tematu rozmowy. Teraz MNIE obrażasz bo po prostu stwierdziłeś, że każdy kto ma w tym temacie pewnie chce cię obrazić. Za chwilę wszystkich uznasz za jedną osobę. Mój temat (jestem autorką) miał być o wytatuowanych facetach, a ty rzucasz się jak ryba bez wody bo ktoś się z tobą nie zgodził i obrażasz na temat kobiet. Widziałam Twoje wpisy w innych tematach - obrażasz wszystkich, więc nie "paniusia" cię zdenerwowala tylko szukasz zaczepki

Gość gość
ktoś tu mówisz o braku argumentów ;) ciekawi są tacy ludzie jak ty - żyją tylko w sieci i wylewają swoje frustracje

Gość gość
Adam Levine świetnie wygląda

Gość gość
Mój lekarz ma wytatuowaną anatomię człowieka i strasznie pokreśloną listę leków refundowanych

Gość gość
Wydziergałbym sobie motylka na bicepsie ale chyba się nie zmieści

Gość gość
Tekst o lekarzu był swietny :D

Gość gość
nie!!!!!!!!!! fuu ochyda

Gość gość
chciałabym, że mój miał jakieś :(