Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co się z tymi dzisiejszymi DZIEĆMI dzieje...

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze dziś przechodziłam z rana niedaleko szkoły podstawowej, a tam idzie sobie dziewczynka lat około 9 z tatą. Pasemko na włosach, "obroża" na szyii. Patrząc na koleżanki młodszej siostry 13 lat, pełny makijaż czuć od każdej mocne perfumy. Prostuję że siostra owszem wiem, że się maluje ale tak że wygląda naturalnie! Włosów ma zakaz malować zresztą nawet nie chce. Zastanawiam się gdzie są rodzice dzieci? Jaka matka kupuje córce w 3 klasie podstawówki okropne, przede wszystkim niepasujące "ozdoby"

Gość gość
To akurat nie powinno Cie interesować, możesz decydować o własnym dziecku nie o cudzym ;) a to, że Twoja siostrzenica sie maluje "lekko" czy mocniej nie ma znaczenia, ja do 17go roku życia nie używałam nawet tuszu do rzęs, sama z własnej woli, do tej pory unikam "tapety", więc nie wszystko zależy od wychowania i rodziców, raczej od otoczenia w szkole/klasie, no i przede wszystkim od charakteru. Jeśli rodzice zabronią, to mała lafirynda i tak sie wymaluje po kryjomu.

Gość gość
Mnie tez zastanawia to jak 14 latka maluje sie,farbuje sie i ma pazury wieksze od moich pomalowane.Fuj ,po co w tym wieku az tak przesadnie malowac sie?przeciez w tym wieku to trzeba zajac sie uczeniem..i te malolaty wygladaja na 18 lat.po co sie postarzac?