Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek98

Dziewczyna 17 lat a spała z 7 facetami

Polecane posty

Gość Bartek98

Nie dawno poznałem dziewczynę przez Tindera. Od razu zaczęliśmy się dogadywać. Po 2 tygodniach spotkaliśmy się. Wydaje mi sie bardzo szczera mowi o wszystkim. Na drugim spotkaniu doszło do seksu wyjawiła mi że robiła to z 7 facetami przeraziło mnie to konkretnie. Fajnie sie z nia dogaduje, mowimy sobie o wszystkim lecz to mi nie daje spokoju. Dodatkowo w lozku wyczulem jej nietypowe nawyki seksualne, koniecznie chciala robic to bez z zakonczeniem na niej. Boje sie ze w pozniejszym czasie nie da mi to spokoju ze dziewczyna w takim wieku za ma soba taka przeszlosc, a duzo do niej czuje, jest otwarta i wgl. Co robic ?

Gość gość
Nie jest otwarta tylko puszczalska, a jak chce robić bez to uciekaj gdzie pieprz rośnie bo po pierwsze tak można zajść w ciąże, nawet nie musisz w niej skończyć a po drugie może Cie czymś zarazić, zwłaszcza, że już puściła się z 7 facetami...

Gość gość
Widać że jeszcze nie dojrzałeś do związku z kobietą, więc pozostań na razie przy trzepaniu konika 🖐️

Gość gość
Następna będzie miała 30 w sobie ale powie ci że ty jesteś 2 i będziesz latał szczęśliwy. Nietypowe nawyki? To że ty nie masz żadnych nawyków poza wsadzić i spuścić nie oznacza że jak inni coś lubią lub nie, to jest złe. Zostań przy marszczeniu Freda i daj dziewczynie spokuj znajdzie sobie mężczyznę nie chłopczyka.

Gość Bartek98
Nie rozumiecie że nie byłem prawiczkiem przed tym wszystkim ? Chodzi mi o to że to że spała z tyloma facetami nie daje mi spokoju i może być silniejsze od uczucia. A wy od chłopczyków, 2 lata starszy jestem od niej debile! Zrozumcie temat a nie piszcie co Wam w tym debilnych głowach pierwsze na myśl przyniesie.

Gość gość
Idioto ciesz się że jest szczera, mogła powiedzieć że miała jednego. Rozumiesz? Nie dasz sobie rady bo miała 7? To twój problem i twoje kompleksy, bo pewnie w śród tych siedmiu 3 miało większe pały a 4 mogło długo i kilka razy pod rząd, tego się naprawdę obawiasz że byli lepsi od ciebie. Sio do piaskownicy.

Gość gość
chce mieć staż do emerytury.. dziwne takie?

Gość Bartek98
Debilu, 17 lat ma p********y kozojebco A jeśli chcesz wiedzieć to wytrzymuje aż za długo. Prawie miała orgazm a ja nie doszedłem...

Gość gość
A ja prawie wygrałem w totka haha Nie miała orgazmu i mieć nie będzie z tobą. To tak jak byś jeździł wczesniej Porsche, Ferrari , Maserati, BMW i Mercedesem a teraz masz się cieszyć i ekscytować bo trafiła mu się Multipla, no jest ok lepiej niż autobus i walizkę można przewozić ale szału nie ma.

Gość gość
Czlowieku mozesz sie od takiej zarazic hivem albo hpv nie polecam takich wycieruchow!! Lepiej niedlugo idz sie zbadac!!

Gość gość
Widać, że daje komu popadnie. Lepiej poszukaj innej, ta na bank będzie się puszczała. I piszę to jako kobieta.

Gość gość
Po co ci taka szmata?

Gość gość
Za każdym razem jak namiętnie ja pocałujesz wyobras sobie że z tych ust spływało nasienie z 7 wacków, to samo jak będziesz chciał polizać muszelkę lub possać sutek, to jak byś zlizywał plemniki 7 facetów. A może miała 2 na raz? Mega orgazmy i je piękną twarz zalana białym płynem... Posklejane włosy i ten uśmiech że było jej mega dobrze.

Gość Bartek98
kozojeby zazdrościcie mi. dlatego odradzacie a ją od szmat wyzywacie. a ona najlepiej na dzielni robi lodzika, jest kochana i delikatna i czuła.

Gość gość
10.16 ty to na ch'uja nas pytasz o zdanie na temat swojej taniej dziw'ki ?! Wez spier'dalaj!

Gość gość
On weźmie nawet zawodowa kuwe z 3 dzieci byle mu loda zrobiła. Ehhhh

Gość Bartek98
Na poczatku chce jasno napisac ze nie podszywam sie Macie racje co po niektorzy, zdradzila mnie. Zalezalo mi na niej od tego momentu nie wiem co mam myslec o dziewczynach. To tylko przestroga dla wszystkich osob spuszczajacymi sie nad "fajnymi laskami" i k*****i zwanymi instagramowymi modelkami. Nie warto, gdy ciebie nie bedzie pojdzie do innego, ktory jej sie wyda atrakcyjny.

Gość bazienka
moja kolezanka jak miala 21 to spala z 38 fuj

Gość gość
A kto by niby chcial bronic tego ku'rwiszona?

Gość gość
poczytaj sobie komentarze w górze co debile wypisywały ktore jej bronily Wspolczuje Ci

Gość gość
Ja nikogo nie bronię, ale... Życie pokazało, że nie zawsze warto być taką świętą, siedzieć w kącie i prawić morały. Koleżanki, które miały to gdzieś, że są oceniane jako puszczalskie teraz mają mężów i fajnie sobie żyją. Te porządne dalej męża szukają, bo jakoś mało kogo interesują różne sierotki i ofiary losu. Poza tym nie każdy ma pecha złapać wszystkie choroby i nieszczęścia, niektórzy nawet opryszczki nie mają

Gość gość
To teraz zadanie dla was, moralizatorzy: weźcie i znajdźcie dziewczynę 15-24 lata, która nie uprawiała seksu :D

Gość gość
Zdolna bestia ☺, brawo ☺

Gość Bartek98
Do 10:11 A kto tu mówi o zakładaniu rodziny. Myślisz że od razu chciałem rodzine zakładać? Odnosisz sie do starszych k***wek które już sie wyzyly, ale nie do MOJEJ sytuacji, którą miałem. Najeżdżałeś na mnie chyba do końca nie czytając tego co napisałem. Bronisz K***W i tyle, zresztą wszystko w moim porzednim poście.

Gość gość
Ku'rwa ja w ogole nie pojmuje co ty pie'rdolisz czlowieku nacpales sie czy co?

Gość gość
nastepny nieudacznik obawiajacy sie porownan :D

Gość gość
Widać poprzedni zrobili to co ty - nie mogli znieść, że byli 6,5,4,3,2, więc p******** i odeszli z bólem serca.

Gość Bartek98
Ona miała tylko 2 chłopaków więc nie z tego powodu odeszli :) Nie naćpałem się tylko chcialem Ci uzmyslowic ze nie odnosiles sie do mojej sytuacji tylko do sytuacji innych dziewczyn. Kurwa zdradzila mnie, a ty piszesz o tym ze w przyszlosci to z******ty materiał na żonę. Nie wiem co jeszcze napisać żebyś to pojął haha Koniec.