Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM STARĄ, GRUBĄ, ŚMIERDZĄCĄ, GŁUPIĄ LOCHĄ

Polecane posty

Gość gość
Masz jakieś oszczędnośći? :D

Gość gość
ja mam dziwne relacje rodzinne...

Gość gość
184cm to ładnie pasuje pod rocznik 84 :)

Gość gość
cwaniak84 dziś 100zł Wystarczy żeby się upić

Gość gość
staram się tak robić żeby wszystko miało 4 na końcu, waga, wzrost etc.

Gość gość
gość dziś bo mnie by rodzice jesc nei dawali jakbym byl pasozyetem X X Nie ma się czym chwalić. Masz k****a patologiczną rodzinę. Tylko w takiej rodzinie wyrzuca się dziecko,które nie prosiło się na świat. Więc k****a się z tym nie obnoś raczej bo żal.

Gość gość
właśnie popijam litrową kadarkę, mogę dać foto

Gość gość
Masz dwa wyjścia nic nie robić, albo ruszyć dope. Twój wybór, bo to co cię teraz ogranicza można zacząć zmieniać, schudniesz, zadbasz o siebie to i pewniej sie poczujesz, będziesz śmielszy.

Gość gość
cwaniak84 dziś mam prawko B i C, technikum budowlane, 184cm X X Człowieku.Tu są tacy goście,którzy by ci tego zazdrościli. Jak masz prawko i jeździsz to k***a szukaj roboty w przewozie,transporcie i p*****l k***a studia. Po ośmiu latach rządów platformy mając studia w większości wypadków nadal goowno zarobisz. Głowa do góry . Masz prawko i masz przyzwoity wzrost.To już coś! :classic_cool:

Gość gość
ale ja mam problemy kardiologiczne po bad tripie (silny skun) i wiążę się (ściskam) paskiem na klatce piersiowej bo wierzę (czuję) że mi to pomaga...

Gość gość
przez te problemy kardio odechciało mi się już całkiem żyć...

Gość gość
po tym bad tripie miałem derealizację i częściowo depersonalizację

Gość gość
Miliony chorują na serce i inne choroby, a tym bardziej jak masz kardiologiczne to powinienes schudnąć, ale to własnie zalezy od ciebie, czy się sprężysz i zaczniesz działać, czy dalej lecisz jak jest i narzekasz na beznadzieję. Nikt nie mówi że będzie cacy, ale możesz coś zmienić na lepsze. Teraz póki jeszcze jesteś w takim wieku, bo za 30 lat to se już daruj.

Gość gość
Z tym paskiem to taki zayob :classic_cool: Ale spoko.Tym się nie przejmuj. Staraj się zagospodarować to co już masz.

Gość gość
myślę o samobójstwie poprzez hipotermie, ma być zima stulecia, uda się? może jak zrzucę wagę to łatwiej zamarznę, bo tak tłuszcz może być przeszkodą... a niechcę żeby mnie odratowano, ani żebym cierpiał bardzo podczas tego samobójstwa

Gość gość
cwaniak, cwaniak....

Gość gość
Właśnie.Żadnego palenia.Żadnych gowien. Staraj się więcej ruszać.Nic nie robisz? Staraj się i to wykorzystać.Chodź na spacery.Biegaj (w wolnym tempie). Jedz dokładnie połowę tego co jadłes i myśl o tym co już masz. Ps Nie znam twoich problemów kardiologocznych ale zalecam wykonanie takich badań jak echo serca i ekg z próbą wysiłkową.Dlaczego? Bo wykonanie tych badań wskaże czy możesz np biegać bo powinieneś. Zobaczysz jak zaczniesz wtedy (biegając i jedząc połowę tego co jesz)schudniesz elegancko.Musisz tylko wiedzieć czy możesz biegać a zrobisz to wykonując badania. I ustal konkretny czas na internet.Tylko wieczorem.Poza tym chodzisz.Biegasz.Szukasz roboty (tam gdzie potrzeba kogoś z autem lub prawkiem). Zrób to tak a będzie to twój pierwszy krok ku wyjściu ze s******lenia. :classic_cool:

Gość gość
Bieganie przy jego nadwadze i problemach kardio nie jest wskazane, ale spacery, spacery, spacery jak najbardziej.

Gość gość
Owszem.Jeśli da się zweryfikować te problemy i wykluczyć trening biegowy...wtedy zacząć trzeba od spacerów. Szybkie spacery po kilka km-intensywnie.To na dobry początek.

Gość gość
Tja, my się tu staramy, rozpisujemy mu plam, a on już ma swój w innym temacie.

Gość gość
No właśnie kurffa....

Gość gość
Pisał,że Ojciec go gnębił...ciekawe w jaki sposób??

Gość gość
W wannie? ? :classic_cool:

Gość gość
dlaczego g****ojacie tak duzo wazysz? kto ci daje jesci i dlaczego???po co? po co dawac komus jesc kto egzystuje jak roslina??? stara gruba smierdzaca locho...nie obrazaj swinek:) swinki sie hoduje po cos...a ty jestes po nic.smierdzielu. no i co na to twoja stara i stary???rodzenstwo,dziadkowie,ciotki,kuzyni????nikt takiego nieroba nie rozumie?nie zmobilizuje?a pytają cie czy jestes gejem????:P

Gość gość
ty pewnie jesteś tą osobą co chodzi po tematach i dobija ludzi z problemami... lecz się...

Gość gość
to wina mojego "ojca" w cudzysłowiu bo dla mnie to **************************... i jeszcze *************************.... co tu dużo pisać, mam powody by go nienawidzić... to *************************

Gość gość
najłatwiej obarczac wina za swoje nieudane zycie inncyh g****ajdzie...od 18 roku zycia powinienes dorosnąc ,wyprowadzic sie i brac los w sowj rece..a nie uzalac sie nad sobą i beczec ze to przez chore dziecinstwo. jak bedziesz mial 60 lat i skonczysz pod mostem ....to kurfa dlaczego? przez chore dziecinstwo??? kurfa lecz sie., jestes DDA_-dorosle dziecko alkoholika??? von na terapię-na NFZ jets bezplatna,I marsz do roboty ,nawet kible myc zeby sie odciac od toksycznego domu...a nie smęty i szukanie wsparcia na kobiecym forum.c***o.

Gość tfuj aniioł strażż
3 tygodnie sie nie myc???:( twoj tatus za mało cie pałą po łbi bił ty smierdzielu... wodę ci zakrecił? co on teraz czuje majac takiego wegetujacego pasozyta? dume? on cie nie nauczyl higieny? ....jego wina?i wina tuska,bo jakis psychiczny nierob sie leni do roboty i lazienki, dnooo.do utulziacji.