Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to choroba psychiczna? Przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

A więc nie jestem pewna na 100% (tylko na jakieś 90%) czy moja matka nie jest przypadkiem psychiczna .... :O Otóż: czasami zachowuje się normalnie, myśli racjonalnie a czasami zaczyna świrować...trwa to jakiś czas i wtedy wygaduje okropne durnoty, podaje przykłądy: - że sąsiedzi mają kamerę w oknie i ją nagrywają - że mój ojciec jej coś ciągle robi na złość a nawet otruwa! że niby rozpyla coś w powietrzu.... :O - że każdy chce jej zaszkodzić, wykorzystać jakieś fakty przeciw niej, donieść na nią x No chyba nie jest dobrze co? :O

Gość gwoli wyjasnienia
Ma ewidentnie jakas obsesje.

Gość gość
wiele rzeczy też wymyśla, że działo się w nocy np. że ktoś z domowników wychodził w środku nocy z domu (a w tym czasie spał smacznie w łóżku), albo że jacyś obcy ludzie chodzą po domu, piwnicy, jak ona wyjdzie z domu - to oni wtedy wchodzą przestawiają niby rzeczy itp.

Gość gość
Tak, to choroba psychiczna. I najgorsze jest to,że ona może mieć takie omamy i ona świecie w to wierzy.

Gość gość
dokładnie wierzy w to, a to są czasami takie durnoty że nie maja żadnego racjonalnego uzasadnienia :|

Gość gość
Czy ktoś wie co w takim przypadku robić? Przecież nikt jej nie zmusi do leczenia.