Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romaaa

Nie radzę sobie z długami

Polecane posty

Gość Romaaa

Nie radzę sobie ze spłacaniem kredytów. Nie jestem w stanie spłacać kolejnych rat, nie starcza mi na życie. Od jakiegoś czasu szukam pomocy i natknęłam się na ofertę spotkań dla osób z długami: http://kancelarialexa.pl/spotkania-dla-kredytobiorcow-chfpln/ - ktoś coś słyszał? Myślicie, że warto się wybrać?

Gość gość
warto! owa kancelaria oferuje poznanie sponsorów [tylko dla młodych pań i w miarę wyglednych]którzy .... pomogą w spłacie zobowiązan.

Gość gość
Myślę, że warto się przejść. W sumie nic nie stracisz, a jeśli masz problemy z długami to może dowiesz się czegoś ciekawego.

Gość wwojtus
No jak przeczytałem pierwszy komentarz to aż się popłakałem ze śmiechu. Zastanawia mnie tylko, po co ktoś wypisuje takie brednie - chociaż dobra nie wnikam, ludzie mają różne hobby, ja to szanuję. Z wymienioną kancelarią miałem osobiste doświadczenia i ze swojej perspektywy powiem, że nie jestem kobietą, młody też nie za bardzo jestem (50+), no może przystojny i elokwentny to by się zgadzało. Ale dziwnym trafem pomogli mi w postępowaniu upadłościowym, więc owszem warto się wybrać i przedstawić swój problem. Ci prawnicy wiedzą, co robią. Myślę, że nie jednej osobie już pomogli.