Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żaden mnie nie chce...

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat, 5 lat randek i...nic. Kolesie szukają księci na białym koniu albo niezobowiązującej znajomości. Frustracja sięgła zenitu. Jestem zmęczony złym doświadczeniem i... kapituluję. Muszę sobie znaleźć zajęcie jakieś do wypełnienia czasu poza pracą (8hx5), bo jeszcze jeden tydzień w domu i zwariuję. Nie mam przyjaciół, tyle jeszcze chciałem napisać i nie wiem gdzie w moim wieku i sytuacji mógłbym ich zapoznać. W moim wieku ludzie mają już swoje życie, a ja wciąż nie. Pomóżcie.

Gość gość
A ja mam 63 lata i czwartego męża i nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem faceta ,ale wiedziałam jedno ,książę na białym koniu nie zjawi się sam ,trzeba to zaaranżować. Jestem atrakcyjna w dalszym ciągu,ale nie jestem typem super modelki a jednak nie każda modelka może pochwalić się takim powodzeniem jakie ja miałam i nadal mam. Musisz popatrzec krytycznie na siebie ,na swój wygląd i zachowanie,wyjść do ludzi. Ja swojego ostatniego męża znalazłam w internecie i tobie tez to polecam,tylko trzeba robić to z głową,bo tam są dziewczyny takie jak ty ,ale jest też dużo naciągaczek,nie wysyła się żadnych pieniędzy choćby "ukochana" była w nie wiadomo jakiej potrzebie. Nawet nie masz pojęcie ile dziewczyn jest w identycznej jak twoja sytuacji i też tutaj piszą.

Gość gość
Szukaj na portalach geyowskich a nie na kobiecym forum. A ty 63 latko moze i masz barnie tuczników, ale na rozum ich nie łapiesz.

Gość gość
gość dziś na takich portalach nikt nie mysli powaznie, 5 lat doswiadczen...

Gość 43 cm vv bicepsie
A ja bym chciał partnera, który zna podstawy polskiej gramatyki i zamiast "Kolesie szukają księci" będzie pisać "Kolesie szukają książąt".

Gość gość
ja tam mam zawsze zajęcia nie nudze sie mi tam dziewczyna nie potrzebna i tak jak dziewczyna jest to malo sie widujemy bo w robocie przewaznie

Gość gość
jak sie pracuje nawet nie ma kiedy sie spotykac

Gość gość
43 cm vv bicepsie dziś podobno to "portal dla kobiet" ciekawe że do tego się nie odniosłeś

Gość gość
gość dziś co takiego robisz poza pracą? gość dziś ja mam kiedy, ale problem w tym że nie ma z kim, nie mowie nawet juz o zwiazku, ale kumpla/przyjaciela tak samo. wszyscy tacy zarobieni, a przeciez nikt nie pracuje >8-10h/dobe i 7 dni w tygodniu..ja lubie wyjsc, do kina, na rower, ale jak slysze ze ktos woli rower na silowni i jeszcze w swoim (28km) miescie, no to..