Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W korpo pracują przeciętniacy a ci nieprzeciętni

Polecane posty

Gość gość

gdzie pracują? Zainspirował mnie inny temat. Gdzie pracują nieprzeciętni?

Gość gość
Zależy w jaką stronę nieprzeciętni:P ale obstawiam raczej tzw wolny zawód lub własną działalność

Gość gość
No rzeczywiście własna działanośc... To musi być ktoś nieprzeciętny. Byle debil założy DG i będzie sprzedawał na allegro przedmioty z chin... Gdzie pracują nieprzeciętni? Wszędzie, w korpo róznież.

Gość gość
Oczywiście że nie trzeba być geniuszem żeby prowadzić działalność ale jednak obstawiam że nieprzeciętnego (cokolwiek to znaczy) prędzej spotkamy z własną firmą niż w korpo.

Gość gość
14:09 Rozumiem, że Ty oczywiście uważasz się za tę nieprzeciętną, 2) pracujesz w korpo 3) nie jest jednak tak różowo i cudnie skoro dotknął cię docinek tamtej osoby, a raczej jej opinia. 4) skoro w korpo są też nieprzecietni i ty taka jestes, to rusza cie czyjas opinia? coś kręcisz

Gość gość
14:12 pudło. Mam swoją firmę.

Gość gość
A i nie czuję się ponadprzeciętna. Tak samo jak nie czułam się taka pracując w budżetówce, w prywatnej szkole czy w korpo.

Gość gość
takie tematy nie mają sensu jeśli ktoś nie napisze co rozumie jako "przeciętność" i "nieprzeciętność" bo przypuszczam że każdy rozumie to trochę inaczej