Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze 3 latki zapamiętywaly piosenki przedszkolne?

Polecane posty

Gość gość

Syn mojej koleżanki, po przyjściu z przedszkola opowiada jaką piosenkę się uczyli, wręcz pierwsze zwrotki recytuje bez pomyłek, natomiast moje dziecko mówi, że nie pamięta. Jak było z waszymi dziećmi (pierwszy rok w przedszkolu)?

Gość gość
W pierwszym roku przedszkolnym raczej nie, a jak już to śpiewała ale z innym dzieckiem.

Gość gość
Jak miałem 3 lata to normalnie kupowałem sobie jakieś wafelki, było to w 85 roku na wczasach nad morzem. Ojciec dawał mi drobniaki do pudełka od zapałek a ja szedłem sam kilkaset metrów do bufetu i brałem te wafelki. Co było śmieszne, kelnerka nie widziała mnie zza lady i później mówiła moim rodzicom ze śmiechem, że taki mały chłopczyk przychodził i kupował wafelki. Mimo tylu lat pamiętam to dokładnie, uważam to za jedno z moich największych osiągnięć z dzieciństwa A co do śpiewania to tata nagrywał mnie jak śpiewam od 2 roku życia, chociaż wtedy oczywście nie chodziłem jeszcze do przedszkola. Znalazłem w piwnicy stare taśmy nagrywane na ZK 140T i jak je odsłuchałem to się popłakałem ze wzruszenia.