Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2809

Brak seksu w ciąży ze strony faceta

Polecane posty

Gość 2809

Witam. Problem nie dotyczy mojej osoby, tylko faceta. Jestem w 8 miesiącu ciąży, przytyłam i nie wyglądam korzystnie. Moj facet unika seksu od ponad miesiąca. Jak przytulam się do niego i inicjuje zbliżenie, to wymawia się stresem w pracy i troska o dzidzia. Ostatnio doszło do seksu z mojej inicjatywy i poznałam po nim, że musiał sobie sam robić, mało było spermy. Zapytałam wprost i przyznał, że owszem. Był płacz i wielka kłótnia, bo już niejednokrotnie były rozmowy, że przez to mam depresję. Nie odzywamy się kilka dni. Zablokował mnie całkiem i wpedzil w jeszcze większe kompleksy.

Masz depresję, bo facet sobie dobrze zrobi od czasu, do czasu? Ale może On, faktycznie ma obawy, że dzidzi coś się stanie.Ja go rozumiem, gdyż ostatni miesiąc przed rozwiązaniem sama miałam taki dziwny lęk....Nie przejmuj się tym.

Gość gość
"przytyłam i nie wyglądam korzystnie" faceci to wzrokowcy. Przykra sprawa. Po ciąży zadbaj o siebie. Jestes kobietą, nie tylko mamą.

Gość gość
A ja jestem w 5 miesiacu i od kiedy okazalo sie ze ciaza jest czyli po 3 tyg od zaplodnienia maz nawet sie do mnie podejsc boi.. Super:-( jeszcze nawet brzucha nie mialam..

Gość gość
Zajmij sie swoja c..a a nie jego;) serio;) i tez będziesz szczesliwsza i dzidzia tez bedzie szczęśliwsza.

Gość gość
Nie pociesze Cię. Moj zablokowal seks w piatym miesiącu. Teraz trzy mies po porodzie kochalismy się dwa razy.

Gość 2809
Przytyłam, gdyż taka widocznie moja uroda. Wcale się nie obzeram, zadbana jestem, zawsze mam makijaż i ułożone włosy. I co jak schudne po porodzie i wrócę do formy to mam wtedy zapomnieć o tym, co było jak wyglądałam gorzej.. Kobieca psychika tak nie działa...

Gość Cleo1976
Czasami rzeczywiście faceci myślą, że seks w ciąży zaszkodzi dziecku -lub, że kobieta przestała być atrakcyjna.Ale Ty, widzę, myślisz tak sama o sobie.Kup sobie coś seksownego i pokaż mu, że jest inaczej.Większość facetów podnieca ciążowy brzuszek i wielkie piersi.I co za absurdalny pomysł z tym "masturbował się, wiem, bo spermy było mało".Po pierwsze, to żaden dowód, po drugie-jesteś zazdrosna o masturbację męża? Serio? Daj mu spokój, kobieto.Albo sama zrób mu relaksujący masaż-bez płaczów i pretensji.Awantury o seks mogą odebrać apetyt nie tylko w ciąży.

Gość gość
No mi już odebrało chęć, mam swój honor. A skąd pewność o kim myślał robiąc sobie dobrze? Raczej nie o mnie.. Sexowny ciuch w 8 miesiącu ciąży...

Gość gość
Jak zacznie ci przygarniać ze jestes gruba to ci sie dopiero zrobi smutno. Oby twój egzemplarz był łagodniejszy

Gość gość
Może boi się o dziecko ja od początku ciąży nie uprawiam seksu ,pierwsza poroniłam i bałam się że to się powtórzy , później obniżyło się łożysko i miałam zakaz od lekarza , teraz niby jest oki ale i tak mam obawy i nie chce , stresuje się że coś się stanie, do końca będzie bez, nie wiem czym się przejmujesz nie wytrzymasz tych kilku miesięcy bez seksu ,dla mnie dziecko jest ważniejsze , może spytaj dlaczego nie chce sexu Twój facet może boi się o dziecko albo że Tobie zaszkodzi

Gość gość
Cleo się znowu popisała. Tak, można być zazdrosnym o masturbacje męża. Też byś była, jakby cię nawet patykiem nie tykał. X Autorko walnij go wałkiem przez łeb. Idiota. Przecież o tym czasie seks jest nawet wskazany. On może faktycznie myśleć, że dziecku zaszkodzi, a twoja figura mu zwisa po prostu.