Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena1230

masturbacja partnera

Polecane posty

Gość Lena1230

Pytanie do pań, czy miałyscie okazję widzieć jak wasz facet się masturbuje? Wczoraj tak się rozochociłam, że mówię do swojego pana pokaż jak to robisz gdy jesteś sam. Bronił się ale nie odpuściłam i pokazał. Nie sądziłam że tak mnie to podnieci. To jest naprawdę seksi. Musiał obiecać że jeszcze to zrobi. Jak jest u was?

Gość gość
Dlugiego ma napleta twoj pan? Czy krotkiego?

Gość gość
Masz rację ,ja też to uwielbiam gdy mąż się masturbuje nad moimi piersiami a potem w nie tryska, najczęściej zabawiamy się tak gdy on ma ochotę a u mnie okres .

Gość gość
też podnieca mnie męska masturbacja a szczególnie wytrysk i zawstydzenie partnera

Gość gość
Tak,mnie swojego męża ciężko było namówić na taki seansik,wstydził się i zarzekał że nigdy tego nie robił jednak kiedy go zachęciłam i położyłam jego dłoń do członka to poszło mu całkiem sprytnie,a kiedy wytrysnął był zawstydzony jak młodzieniaszek i unikał mojego wzroku przez długi czas ,byłam mocno podniecona ,zwłaszcza jego skrępiwaniem. Jeśli chcesz możemy pogadać o tym na priv. thalia-70-70-70@o2.pl

Gość gość
Szukam masturbiny która dołączy do mojego pokazu tzw wspólna masturbacja

Gość gość
gość dziś Miałam podobnie, musiałam wielkokrotnie pokazać jak się sama masturbuję zanim wytrysnął za sprawą swojej ręki. Też się wstydził

Gość gość
uwielbiam patrzeć

Gość gość
20;54 na kogo

Gość gość
jak w temacie, na masturbującego się faceta

Gość gość
Szkoda że nie jesteś kobietą:-(

Gość gość
gość dziś a to viekawe

Gość gość
Czuje faceta w twoich wypowiedziach

Gość gość
hmmm a ty jesteś kobietą?

Gość gość
FACETEM !

Gość gość
I SZUKAM MASTURBIN

Gość gość
szkoda interesują mnie opinie kobiet

Gość gość
Wbrew pozorom zbokow z kafe, na szczescie sa mezczyzni ktorzy nie masturbuja sie bo wystarcza im kobieta. No ale to trzeba byc "ulozonym psychicznie" jak to mowia.

Gość gość
Prawie każdy mężczyzna i 70 % kobiet w związku pomimo partnera masturbuje się. Jedni się przyznają inni nie.

Gość gość
Mam taką fantazję żeby masturbowac sie patrząc jak to robi kobieta na przeciwko.. bez wzajemnego dotyku. Każdy siebie. Jestem facetem, w związku, nie narzekam na partnerke ale fantazję taką mam :-)

Gość gość
Więc zaproponuj to żonie aby się wspólnie właśnie w ten sposób zabawić, ja jastem starsz od swojego męża o 15- lat z początku gdy mi zaproponował aby mu pokazać jak się masturbuję miałam duże opory,ale czego się nie robi dla ukochanego.

Gość gość
Wiesz moja żona jest w tym samym wieku co ja, ona nigdy sie nie masturbowala i nie chce spróbować, a mnie intryguje - dziala pobudzajaco taka sytuacjao ktorej pisalem...

Gość gość
Autorko, glupio z Twojej strony. Ty powinnas mu zrobic. Gdy kobieta to robi to inna jakosc i wieksza przyjemnosc niz samemu.

Gość gość
samemu też dobrze i jeszcze patrzeć na partnera jak to robi zawstydzony

Gość gość
Mnie przenika przez cale cialo silna przyjemna energia gdy robie to z kobieta. A samemu to tylko tak sobie.

Gość gość
podobno niewiele kobiet masturbuje sie

Gość giencis
Ja sie ie masturbuje. Najnardziej w*****a ja mnie ludzie ktorzy twierdza ze kazdy facet i praeie kazda kobieta to robi w zwiazku. Otorz zboki przestancie mierzyc swoja miara ,to ze wam partner/partnerka nie wystarcza, nie zaczy ze kazdemu. Sa pary dobrane. Nie zagladacie k*****a do lozek to sie nie wypowiadac za wszystkich. Napisze jakis ******* onanista ktoremu zona juz dawno nie daje ze kazdy wali konia, otorz wal sobie a ja bede sie cieszyl rozkosza jaka funduje mi polowka.

Gość gość
Podobo ludzie ktorzy maja odpowiednio dobranego partnera, nie masturbuja sie. I duza role odgrywa tu tez psychika faceta. Ten"normalnejszy" bedzie wolal kobiete. A teraz ciezko o normalnosc . Szok ie kobiet sie bradzluje

Gość Marek89

Dlaczego stawiac sprawe w kategorii "bedzie wolal" to albo to. A dlaczego nie mozna i to, i to?

Dla mnie masturbacja to zupelnie inne doswiadczenie niz seks. Oba sa cudowne, nie potrafilbym zyc ani bez tego, ani bez tego.