Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm vv bicepsie

do młodych dziewczyn od dużych penisów co nie znają kobiecej fizjonomii

Polecane posty

Gość 43 cm vv bicepsie

Wiecie że pochwa jest ukrwiona tylko na glebokosci 2 cm a łechtaczka jest na zewnątrz?Więc nawet długi na 20 centymetrów penis nie spowoduje żadnych fodatkowych przyjemności, po prostu musi być wystarczająco gruby by ocierać się o ścianki pochwy drogi ciemnogrodzie.

Gość gość
A poza tym za dlugi sie wcale nie zmiesci

Gość Gośćnastówę
Co ty p********z 43 w bicepsie a 13 w gaciach im większy tym lepszy w tym przypadku i nie oszukuj się oczywiście musi być też odpowiednio gruby dla pań bezdzietnych i z jednym ok 15 cm obwód i min 17 wielodzietnych matek a korniszonki służą tylko rozmnażaniu bo przyjemności tym nie sprawisz

Gość gość
a ty jesteś na tyle głupi, ze używasz słów których znaczenia nie znasz? :o co za debil z małym wackiem

Gość gość
Wez sie doucz debilu z mikro-fiutem co to jest fizjonomia

Gość gość
Ani za duży, ani za mały penis nie jest dobry. Najbardziej preferowane rozmiary to 16-18 cm, a grubość ok 14 cm. Wszystkie niedogodności da się wyregulować stosując odpowiednie pozycje i nakładki na penisa.

Gość 43 cm vv bicepsie
No dobra chyba niepotrzebnie napisałem prawdę.Tutaj siedzą albo niedoświadczone i zahukane dziewczynki albo podstarzałe rozklapichy.Nie na sensu was uświadamiać.

Gość Gośćnastówę
Hahaha żałosny jesteś napisz wprost że chcesz przekonać dziewczynki że mikro fiutek jest super a duże są fe , pogódź się z tym że nigdy nie zamoczysz bo za każdym razem gdy pokażesz to usłyszysz hahahaha

Gość 43 cm vv bicepsie
Ja mam normalnego, to jest wasz problem że tylko końskie fiuty was mogą zadowolić i musicie odwiedzać stajnie ;)

Gość gość
Ja mam 16,5 i w pozycji na jeźdźca wielokrotnie odczuwałem dyskomfort, zwłaszcza z dwiema dziewczynami gdy dobijały do końca i czubek penisa uderzał w coś twardego, spojenie łonowe czy szyjkę macicy ale nie jest to przyjemne dla faceta.

Gość gość
Jasne tak se tłumacz

Gość gość
Rozmiar ma znaczenie i to kolosalne. Każda z nas ma różnej długości pochwę, przyjmuje się średnią 8 cm, która jak wiadomo nie jest żadnym wyznacznikiem, to tak jak ustalona średnia europejska długość penisa w czasie wzwodu ok.15cm. Penis tych rozmiarów w pełni powinien wystarczyć do odbycia satysfakcjonującego stosunku. Najbardziej wrażliwy obszar narządów płciowych u kobiety obejmuje srom, łechtaczkę oraz pierwsze 10 cm pochwy mierzone od strony zewnętrznej. http://zd24.pl/styl-zycia/bez-maski/item/4690-rozmiar-ma-znaczenie