Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalenie pecherza po dniach plodnych

Polecane posty

Gość gość

Zaraz po dniach plodnych dostalam zapalenia pecherza, jezeli doszło do zaplodnie to takie zapalenie moze byc nie bezpieczne dla plodu? Czy jest jakosc specjalnie chroniony przez pierwsze dwa tygodnie ?

Gość gość
Wziel tylko 2 tabletki urofuraginy i lecze sie woda z cytryna,

Gość Cleo1976
Nie przejmuj się.Bakterie wywołujące infekcje dróg moczowych mogą być niebezpieczne dla płodu, ale rzadko realnie są.Na razie kup w aptece tabletki Urosept (są bezpieczne, w ciąży zalecił mi je lekarz).Możesz też popijać herbatkę z żurawiny.Wszystko będzie dobrze.

Gość olikolo
spokojnie i bez paniki, z całą pewnością nic się nie stanie, więc nie musisz się martwić. spróbuj ratować się żurawiną bo bardzo dobrze działa, a i jest też urofuraginum max, to bodajże na 7 dni kuracja, ostatnio gdzieś w tv widziałam reklamę i tak mi w pamięci utkwiła ta nazwa. to powinno szybciej pomóc w pozbyciu się problemu

Gość gość
Ja nie lekceważyła bym żadnego stanu zapalnego. Swego czasu miałam bardzo często stany zapalne a lekarz rodzinny rozkładał ręce. Skontaktowałam się z moim znajomym urologiem we Wrocławiu www.urolog-gorecki.wroclaw.pl. Ja boję się o swoje drogi moczowe bo mój dziadek zmarł na raka nerki...wiec dbam o to ...