Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia 00

Brak pożądania a miłość

Polecane posty

Gość Sylwia 00

Mam pewien problem, otóż jestem w związku 1,5 roku wszystko jest super, można by rzec że prawie jak w bajce jednak jest jedno ALE.. Otoz kochamy się z max 3 razy w tygodniu, dla mnie to zbyt mało ale on zawsze uważał że przesadzam, że jest zmęczony bo wcześnie wstaje do pracy itp. Nie dawałam za wygraną i chcialam się dowiedzieć co może być tego przyczyną zwłaszcza że jesteśmy młodzi więc nie ma żadnego problemu z libido i próbowałam znaleźć jakieś rozwiązanie . Moj ukochany powiedział że mnie kocha, podobam mu się jako kobieta ale nie jestem typem dziewczyny z którą chce się często uprawiać seks. Poczułam jakby ktoś kubeł zimnej wody na mnie wylal. Po prostu powiedział że nie pociagam go na tyle żeby robić to częściej. Poczułam się fatalnie i szczerze mówiąc nie wiem co mam zrobić. On uważa że nic takiego się nie stało, że było tak od zawsze tylko teraz tak się upieralam że mi to wyznał. Potem się próbował tłumaczyć że to nie jest tak że go całkowicie nie pociągam.. Dodam że nie chodzi o wyglądać, czy brak zaniedbania bo zawsze powtarza że dbam o siebie itp. Zastanawiam się nad sensem dalszego związku, czy można planować małżeństwo i dalsze życie z kimś kogo się kocha ale nie czuję się pożądania?

Gość gość
hm, wniosek jest jeden- on bardziej lubi chłopców.