Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to co ludzi wykańcza to mętne i dziwne sytuacje

Polecane posty

Gość gość

w których najtwardsi ludzie głupieją.Natomiast złe sytuacje,pomijając jakieś straszne tragedie i załamania wszystkiego ludzi nie wykończą,większość osób z nimi da sobie radę,jak będzie wiedziała na czym stoją.Będzie to wręcz szkoła życia.

Gość gość
to Ty Jarek?

Gość gość
a najczęściej takie coś się bierze z tego,że ktoś w jakimś celu chce się zareklamować jako ktoś inny,uwiesić się na kimś

Gość gość
oj, Jarek Jarek...przecież takie sprawy można sobie wyjaśnić, przyjąć coś lub odrzucić, wystarczy tylko być szczerym, prawda?

Gość gość
porozmawiaj o tym szczerze z tymi osobami w realu

Gość gość
tak to ja,pewnie,że trzeba będzie takie coś wyjaśnić prędzej czy pózniej,ktoś nie wytrzyma z nerwów i zaczną się wyjaśnienia,ale to się tak może zapętlić,że naprawdę można zgłupieć,jak kilka takich dziwnych osób zacznie mieszać

Gość gość
a kiedy chcesz to zacząć wyjaśniać? im szybciej, tym lepiej?

Gość gość
mnie też to wykańcza, nie tylko Ciebie

Gość gość
ja nawet nie zamierzam próbować,samo życie to wyjaśni w brutalnej wręcz awanturze

Gość gość
a dlaczego w awanturze? nie można wyjaśnić sobie wszystkiego na spokojnie?

Gość gość
nie z tymi ludzmi,kilka razy przegięcie pały skończyło się brutalną wręcz pacyfikacją ,jest chwila spokoju,ale znowu zaczyna się zbierać na kolejne starcie

Gość gość
i czemu w dodatku w brutalnej?

Gość gość
nie wiem czy jesteś tym Jarkiem co myślę, ale jeśli tak to już napisałam do ciebie na facebooku, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, sprawdź czy jest ode mnie wiadomość

Gość gość
Nie masz co.liczyć na awanturę, co najwyżej na cyniczne uwagi czynione z takowym uśmiechem. Nie zadzieraj z kimś o kim nie wiesz na co go stać w rozmowie:P A już na pewno nie z inteligentną i pewną siebie Kobietą.

Gość gość
Spadaj, nie waz się nawet podchodzić do mnie bo udam że ciebie nie znam.

Gość gość
bo to są tacy ludzie,że tu nie da się inaczej,już raz przez kilka lat prowokowali sytuację do której analogią historyczną ( ja uwielbiam historię była noc przed Stanem Wojennym,czołgi i transportery wyjeżdżające z koszar,żołnierze i milicjanci biorący broń z ostrą amunicją

Gość gość
Mnie nic nie jest w stanie wykończyć, oprócz mojej wyobraźni. Ona też mnie nieraz ratowała. Mącenie zawsze wychodzi, można zmącić na jakiś czas, ale potem i tak się wyjaśnia na tyle, że przychodzi jego szczęśliwy koniec

Gość gość
Jarek, wyloguj się na chwilę z tego świata wirtualnego i zaloguj do realnego, może te mętne sytuacje zaczną się powoli wyjaśniać, bo mnie to już wykańcza

Gość gość
ja nie mam zamiaru wdawać się z nią w gadki,są lepsi w takie klocki,w pewnym egzotycznym sojuszu ze mną będzie osoba,która uwielbia wręcz takie akcje,jak będzie miała jeszcze zły humor,będzie chciała się wyładować,

Gość gość
i będzie jak w wierszyku nie płoszmy ptaszka,niech mu się zdaje,że naszej partii sił nie staje,aż pewnego dnia o poranku ujrzy za kontury czołgu,potem na schodach usłyszy kroki,wnet się posypią piękne wyroki

Gość gość
ja też nie będę rozmawiać z kimś, kto nie jest dla mnie w żaden sposób partnerem do rozmowy

Gość gość
tylko ja nie mogę zrozumieć po co komu takie starcia,nie może się ten ktoś ogarnąć i nie prowokować innych do tego,że im nerwy puszczą

Gość gość
Wykańcza ich. Szybciej lub wolniej. Kończenia są wpisane w nasze rozpoczęcie.