Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis w nocy

Polecane posty

Gość gość

z******i kamieniem w szybe a policja ma to w d***e prokuratura tez mamy podejrzenia kto a oni maja to w d***e szyba bedzie kosztowala 150zl masakra co z tymi ludzmi niedlugo w bialy dzien poderzgna gardlo..

Gość gość
Coś w tym jest. Jak zadzwoniłem na Policję, że siostra chciała mnie dźgnąć nożem, to powiedzieli żeby rozwiązać spór mediacją. Bo nie doszło do skutku (tzn. mnie nie dźgnęła). Znaczy się, przyjechali by, gdyby mnie dźgnęła. Ale co, gdybym nie żył ?

Gość gość
A wuj tam, kogo to obchodzi. Normalni ludzie o tej porze wódkę piją i ru/cha/ją się!

Gość gość
to ja autoka dokladnie zgadzam sie

Gość gość
nic zacząłbys smierdzieć i by sie wtedy zjechało padlinozerców od prokuratora po koronera

Gość gość
W Polsce nie ma instytucji koronera. Ewentualnie przyjechała by Policja i prokurator. Ale co z tego, skoro bym nie żył... Właściwie to Policja zajmuje się tylko tym, na czym można szybko zarobić. Tzn. wypisywaniem mandatów. A cała reszta, to okazjonalnie.

Gość gość
19;58 nie obchodzi mnie to patologio z*****aj sie na smierc jak ci sie temat nie obchodzi na huj piszesz idiotoooooooooooooo

Gość gość
gosc 20;02 no i robia co chca to juz nawet za granica sie bezpieczniej czuje.. a oni ciagle wolaja dowodow i zdiec

Gość gość
poza tym trudno żeby coś robili w takich sprawach. okno se sam mogłes wybic co do gróźb to se mogłeś wymyślić cięzko o jakieś przekonujące dowody w takich kwestiach. siostra cie chciała pchnąc nożem. i co zrobiłes? uchyliłeś sie obezwładniłeś ją? uciekłeś z domu ze strachu? ja jakbym cie chciał dźgnąć nożem to bym cie o tym nie informował chyba ze w sytuacji kiedy bym liczył że przestaniesz mi np robic krzywde albo zaczniesz robić to co chce. skoro możesz dzwonic na policje tzn ze chyba jakos szczególnie sterroryzowany nie jesteś

Gość gość
" wpolsce nie ma instytucji koronera" xxx a skąd ja miałem wiedzieć że ty mieszkasz w polsce?

Gość gość
tak debilu 20;05 wstalam w nocy o 1 i sama se wybilam wez sie jebnij w tem mozg

Gość gość
a c***j cie wie może żeś na muche plowała

Gość gość
20;13 nie na twojego huja