Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cytat bólu d..y księżniczki

Polecane posty

Gość gość

Dałam informację i tyle i niech da mi spokój Mnie to nie śmieszy jestem naprawdę dorosłą kobietą matką i nie mam zamiaru by ktoś bez podstaw na mnie pluł Nie jest nikim ważnym dla mnie Pisał głupoty bym mu pomogła się umówić i go zablokowała bo nie jest mi do życia potrzebny No to proszę usunąć post na mój temat Nie mam ochoty do niego pisać Tak i to nie powód do hejtu Wiesz jestem dorosłą kobietą matką i jakieś dziecko nie będzie mnie nekało swoją osobą...pomoglam w ustaleniu kobiety i tyle i nie mam ochoty z nim pisać nie jestem jego mamą by mi randkę umawiać i nie podoba mi się to co pisze bo pieprzy od rzeczy

Gość gość
A wiecie o co poszło? Bo wypytywałem jej o sąsiadkę, to wszystko. Ukłuła ją zazdrość, tak wyzywała tą sąsiadkę że próbowała mnie do niej zniechęcić. W końcu nie wytrzymała i mnie zablokowała. Potem skarżyła się na mnie do innych osób :D Sama się zgłosiła, że zna tą laskę, sama do mnie napisała :D A potem taki ból doooopy :D

Gość gość
Widocznie uraziłeś jej delikatne ego :D Dlaczego on interesuje się moją sąsiadką a nie mną? A niech go szlag trafi :classic_cool: