Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet który jest zakochany w jakiejś kobiecie

Polecane posty

Gość gość

myśli o niej seksualnie? ze chciałby się z nią przespać?

Gość gość
jak mu nie staje to nie chciałby

Gość gość
a jak mu staje?

Myślę, że facet, który jest naprawdę po uszy zakochany w dziewczynie, wcale nie chce jej zerżnąć, tylko chce z nią spędzać więcej czasu, dawać poczucie bezpieczeństwo, podnosić poziom endorfiny, dużo wysłuchiwać i patrzeć w oczy. I wplynac na aby zdobywać serce dziewczyny jeszcze bardziej. Dopiero kiedy zostanie zbudowane absolutne zaufanie w związku, bliskosc, wówczas narodzi sie ochota na bliższy kontakt u potwierdzenie chęci oddania sie drugiej osobie. Także nawet jesliby dziewczyna pociagala seksualnie chłopaka, to ten z szacunku do jej ciała, ani sie zbliży. I mówię to jako facet.

Gość gość
to też nie chciałby bo ona wrobi go w bachora

Gość gość
Pielucha dziś Myślę, że facet, który jest naprawdę po uszy zakochany w dziewczynie, wcale nie chce jej zerżnąć...... x Czemu tak chamsko i wulgarnie "zerżnąć"? nawet autor/autorka inaczej to napisał. Rżnąć to piszesz jak *****

Innymi słowy, czym innym jest rozkochanie w sobie faceta, a czym innym jak ja to nazywam .."telepatycznym wodzeniem faceta po kroczu"

Gość gość
a jak facet jest zakochany w jakiejś kobiecie to ma ochotę zerżnąć inna? taką co mu się sama narzuca?

Użyłem prymitywnego skrótu myślowego obrazowującego instynnktowność i powierzchowność takowego działania. Nie chciałem nikogo urazić

Gość gość
Pielucha pytanie Ci zadałam i jestem ciekawa Twojego zdania

Nie mówiłem o zachowaniu faceta, który już jest w kimś zakochany, ale o facecie, który jest samotny i poszukuje dopiero co prawdziwej miłości. Sądziłem, że to było tematem postu

Gość gość
Ja myślę, że jedno z drugim. I chce się z nią kochać, i dawać jej bliskość emocjonalną.

Gość gość
Pielucha ale ja jestem autorką i Ci zadałam inne pytanie czy możesz się odnieść?

Powiem tak. Seks z kobietą, w której jesteś zakochany byłby czymś fantastycznym, ale tylko pod warunkiem, że ona całkowicie odwzajemnia twoje uczucia, i że w pełni Ci ufa. Nie może bowiem skończyć się na zwykłym zaspokoeniu napięcia i przyjemności cielesnej. Powinien in stanowic zacementowanie u dopełnienie tego co zostało już wcześniejj zbudowane przez rozmowy, spojrzenia, wymiany myśli. Nigdy w odwrotnym kierunku, tak jak to czasem lansują głupie amerykańskie ona.

Gość gość
Pielucha dziś Użyłem prymitywnego skrótu myślowego obrazowującego instynnktowność i powierzchowność takowego działania. Nie chciałem nikogo urazić x Ok, rozumiem.

Powiem Ci na swoim przykładzie. Do tej pory nie mogę przestać myśleć o takiej jednej fantastycznej dziewczynie. O wiesz co, ostatnia rzecz jaka przyszla mi do głowy to wyobrazić ja sobie nago. A wiesz czemu ? Bo mając tak ciekawa osobowość, poczucie humoru, naturalne kobiece piekno, tym wszystkim zupełnie zakrywa sferę erotyczną sprowadzajac ja do znaczenia marginalnego.

Gość gość
dalej nie odpowiedziałeś :o to może jakiś inny facet mi odpowie na pytanie z 21:31

... I wydaje sie mi, ze facet, któremu na sercu lexy troska o kobietę i jej dobro, nigdy nie będzie naciskał na przespanie się z nią. Za bardzo pochłonięty będzie analizowaniem tego co zrobić, żeby wogole być obok niej. Bo kobieta warta zakochania to nie dla psa kiełbasa. Z kolei tzw. Łatwa dziewczyna naturalnie nie rozkocha nigdy w sobie w pełni partnera. To jest moje zdanie. I tego sie trzymam.

Wybacz. Pytasz czy facet zarznie inna dziewczynę, ktora sie mu narzuca w sytuacji gdy jest zakochany w innej? Odpowiem za siebie: NIGDY. Powiem więcej, nie potrafilem nawet skoncentrować sie na rozmowach z innymi dziewczynami, gdyż cały czas myślałem o tej jednej. Pragnąłem cały czas nawet myślami być z nią. Dlatego automatycznie wymazywalem obrazy wszystkich innych kobiet, by zawsze być blisko niej. Zamknąłem sie dla innych dziewczyn. Byłem wobec nich obojętny właśnie ze względu na te jedna. Ale zaznaczam, oficjalnie nigdy z nią nie chodziłem, bo nie było przekonania z jej strony.

Po prostu nie lubię generalizować na zasadzie "wszyscy mężczyźni". Stąd zastosowałem swój przykład.

Gość gość
Pielucha a mi odpowiesz? Pytanie na głównej.

Gość gość
Pielucha dziś Odpowiedz na pytanie w temacie głównym zawiera się w moim wpisie 21:49 ? ale ja pytam czemu wróciłeś, a wpis o 21:49 dotyczy dziewczyny.

Gość gość
Aha, no ok, bo w profilu jest przerwa od 2014r, a dziś pierwszy raz widzę nick "Pielucha".