Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dorodny penis to podstawa samca alfa

Polecane posty

Gość gość
i nie mówię o fiutkach bo żadne nie robią na mnie wrażenia :-) fiutki jak fiutki szersze dłuższe nie wiem czym się podniecać ,na pewno nie samym mięsem

Gość gość
" fiutki jak fiutki ...nie wiem czym się podniecać" x Jestes zdrowym facetem :)

Gość gość
00:30 haha :D Dobre

Gość gość
prędzej uwierzysz w inną płeć niż w to że nie pieje z zachwytu nad kawałkiem flaczka ,wielkie alfa :-)

Gość gość
Pewnie jakaś zakompleksiona deska założyła temat, żeby odreagować frustrację.

Gość gość
kaleka założył temat

Gość gość
Penis to najbrzydsza część męskiego ciała, taka prawda. Jak już ktoś tu dobrze określił flaczek. Więc lepiej jak mniej się odznacza, czyli jest mniejszy. Duży jest zwyczajnie nieestetyczny, fuj. I tylko ból kobiecie sprawia. Tylko jakaś rozklapiocha może z takiego być zadowolona :D Poza tym penis w seksie najmniej się liczy, jeśli facet myśli że samym penisem kobiecie dogodzi, to kiepski z niego kochanek :P

Gość gość
Prawda. Małe są śmieszne i żałosne.

Gość gość
Niestety większość facetów ma mikruski w spoczynku i mało okazałe sprzęty gdy stoją. Pewnie dlatego ci z większymi mają lepiej i łatwiej :(

Gość gość
Zgadzamy się!

Gość gość
duze fiutki to kalectwo nie pocieszajcie sie kaleki z duzymi fiutkami

Gość gość
prawdziwy penis konczy sie na 15cm

Gość gość
15cm to średnia

Gość gość
Wyniki różnią się nieco w zależności od metodologii badania, wydaje się jednak, że długość ludzkiego penisa wynosi około 12,9-15,0 cm x As of 2015, a systematic review of the best research to date on the topic has concluded that the mean length of an erect human penis is approximately 13.12 ± 1.66 cm

Gość gość
Samce alfa tylko w ZOO. Ludzki samiec ani alfą nie może być niestety, ani omegą, a jego fiut chociaż duży czasem, to jednak za mało, by z takim w realnym świecie być, bo inne wady odpychają od takiego paranoika. Takie chodzące zero, widzące tylko swojego fiuta nazywają w medycynie seksoholikiem. A do tego jak brudas i alkoholik, to nawet dorodny fiut mu nie pomoże, tfuuuuuuuuu!!!

Gość gość
09:23: a przyszło ci do głowy, że zadbany, interesujący, inteligentny i bogaty facet też może mieć dużego?

Gość gość
"Dla wielu mężczyzn wielkość czy grubość ich członka nie jest wystarczająca. Niejednokrotnie jest to powodem ich dużego zatroskania i kompleksów. Obawiają się, że nie będą w stanie zaspokoić swojej kobiety i zaskoczyć ją. To wpływa na poziom współżycia na samopoczucie mężczyzny oraz relacje z kobietą. Różnorodne ankiety badawcze wykazały, że faceci, którzy posiadają duże członki czują się szczęśliwsi i pewniejsi siebie. Już starożytne cywilizacje darzyły męskie genitalia ogromnym szacunkiem - na przykład po zwycięskiej wojnie rzymscy generałowie wjeżdżali do miasta rydwanem, na którym zawieszali ogromny sztuczny członek – symbol zwycięstwa. Więc duży jest lepszy. Koniec.

Gość gość
10:06 - tak sobie tłumacz :D a swoją drogą dlaczego opieracie wszystko na waszych członkach panowie, skoro nie macie za grosz logiki w postępowaniu, w dochowaniu wierności, jesteście zakłamani? członek wasz, choćby najbardziej zwinny i dorodny :D, nie zmieni waszego charakteru. i to by było na tyle 🖐️

Gość gość
Samce Alfa to dla mnie g****o Nie znoszę takich mężczyzn są zwierzętami i hipokrytami i mają zle geny nie chciałabym takiego miec syna :(

Gość gość
"W badaniach naukowych w których pokazywano kobietom wirtualne byty i miały decydować, który wydaje im się bardziej atrakcyjny i męski, zdecydowanie wybierane były te zaopatrzone w dorodniejsze penisy. Ale tylko u wyższych mężczyzn i tylko do pewnego rozmiaru. "

Gość gość
Jak powiedział pewien bankier: "Lepiej mieć długi, niż krótki" :D

Gość gość
Bardzo mało polaczków ma dorodne....

Gość gość
To prawda, wystarczy na plaże iść żeby zobaczyć, że większość facetów jest prawie płaska w kroku :(

Gość gość
Penis penisem, ale nie samym seksem żyje człowiek. Radze zapamiętać, bo kuska kiedyś sflaczeje na dobre i wtedy już tylko prostytutka zostanie. Albo pompka.

Gość gość
to prawda!

Gość gość
Dorodny musi się w spodniach odznaczać i być wielki gdy stoi!!

Gość gość
faceci z małymi wyglądają dość śmiesznie i żałośnie

Gość gość
ja tam mam małego ale tak kocham seks że moja kobieta mi mówi że za nic by mnie nie zamieniła - zresztą nawet gdyby dla mnie to nie problem - jestem tak dobry w łózku i umiem rozpalić kobiete żedziewczyny jadły by mi z ręki. Nie liczy się wielkość ale to jak szalejesz pod wyrem - zapuśc lekturę z red tuba, pamięciówa i jedziesz.

Gość gość
Dlatego ty jesteś omega :/

Gość gość
większy lepszy, to fakt