Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dalej zyc

Polecane posty

Gość gość

mam 30 lat mieszkam z matka ktora ma podejrzenia o raka jajnika siostra w ciazy za dwa tyg ma slub sie wyprowadza a ja zostane sama w wielkim mmieszkaniu............

Gość gość
pytanie "jak żyć" było by na miejscu, jakbys miała zostac bez dachu nad głową, ale 30latka sama w mieszkaniu to w czym problem? Dorośnij.

Gość gość
tak gadasz bo masz rodzine a ja mam tylko matke na swiecie wiec sie wczuj debilu sama dorosnij

Gość gość
autorko a gdzie Twój ojciec?

Gość gość
w d***e mnie ma rozwiedli sie jak mialam 15 lat nie mamy kontaktu ma nowa kobiete z ktora sie ozenil i mieszka 500km od nas

Gość gość
gość dziś sama jesteś dziecinną debilką, masz jeszcze matke a już ją uśmierciłaś - no idiotka i ten lameny "będe sama w mieszkaniu" płaczu płaczu jak sobie stara 30 latka dam rade no jak? weź się lecz na głowę i pochwal matce że już na niej krzyżyk postawiłas głupia stara panno

Gość gość
Jak nie potrafisz to idź do opieki niech cię ktoś za rączke potrzyma.

Gość gość
gość dziś tak gadasz bo masz rodzine a ja mam tylko matke na swiecie... x Coś kłamiesz autoreczko, wyżej pisałas że masz też siostrę. Albo jesteś mitomanką, albo durne prowo.

Gość gość
nie nie potrafie idiotko to dobrze ze ty potrafisz tak zerowac na panstwie i na 500 plus patologia j****a

Gość gość
23'15 siostre mam p******a wazne ze jest w ciazy a idzie w huj do niego sama jestes prowo

Gość gość
DO AUTORKI: kondolencje z powodu ojca przesyłają Ci WSZYSCY KAFETERIANIE

Gość gość
23;15 sama jestes zalosna kretynka a ty pochwal opiece ze ich doisz z kasy no pochwale debilko bo ty tutaj od dawania rad nie jestes glupia patologia idz se zrob kolejnego bachora stara idiotko

Gość gość
dziekuje za kondolencje stary debil dla mnie najwyrazniej w zyciu nie istnieje debile

Gość gość
23:21, autorko , może i stary ale konar mu płonie i zrobi ci braciszka, chcesz?

Gość gość
no chce haa

Gość gość
Stara 30-letnia baba, a robi lament jak 5-latka co straciłą całą rodzinę. Weź ty się ogarnij, bo miliony dzieci i nastolatków mają się gorzej a sobie radzą. A ty masz matke siostrę, szwagra, niedługo siostrzenicę, swoje mieszkanie tylko ze z ciebie taka d)pa wołowa.

Gość gość
a,cycki masz czy ci zwiedły?:-P

Gość gość
nie obchodza mnie inni a siostra ze szwagrem i tym bachorem bnda mieszkac 500km odemnie wiec co ty mozesz wiedziec nie nie ogarne bo i po co

Gość gość
a co tu maja cycki do rzeczy cale mieszkanie nie bndzie moje dzieki bogu mam matke jedyne pozytywne siostra usunela bachora i jej sie uklada a mi

Gość gość
no patologio jak to jest bachora usunela dwa lata temu z innym a teraxz ma innego zr***** ja i ma slub no i co