Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet pozwala na to by inni mnie obrazali

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio siostra mojego partnera nawyzywala mnie od s****w ... a on kompletnie na to nie zareagował .. w dodatku nasz wspolny znajomy narobil mi strasznych swinstw a moj partner utzrymuje z nim dobre kontakty.. nie wiem co mam o tym mysleć, ale wydaje mi się zee facet nie powinien pozwalac na obrazanie swojej kobiety?

Gość gość
Widocznie ciebie nie szanuje..

Gość gość
tłumaczył mi , że przecież mnie nie da się obrazić. bo czyż można obrazić kurwę?

Gość gość
gość dziś tłumaczył mi , że przecież mnie nie da się obrazić. bo czyż można obrazić k**wę? x Tak do ciebie powiedzial ? Ze jestes k****a ? Sorry dziewczyno,ale co ty jeszcze robisz u jego boku to ja nie wiem.

Gość gość
kocham go bardzo. i przestać nie umiem. wszystko bym dla niego zrobiła

Gość gość
Nie daj soba tak pomiatac...

Gość gość
Łobuz kocha mocniej..

Gość gość
Czego oczekujesz? Pogratulować że masz faceta chama i prostaka który nie ma do ciebie za grosz szacunku? Którego przecież sama wybrałaś?

Gość gość
Aha? No cóż. Gratuluję wspaniałego partnera. Dzieciaka ci zrobi, będzie cię bić i zdradzać a ty go będziesz kochać... On nie ma szacunku do ciebie i ty do siebie też nie masz. Jakby mój mi tak powiedział to by dostał w ryja i nara.

Gość gość
cos podobnego? co jeszcze musi ci powiedzieć ten cham i prostak żebyś zrozumiała,że jestes dla niego nikim,no może poza jednym... wiej od niego,co to za miłość,że ktoś ciebie obraża? ales ty głupia poczucie wartośći zero!

Gość gość
HeH...mnie np moi sąsiedzi obrażają i obgadują,a mój facet też ślepy i głuchy.Znam to.

Gość gość
ja nie pislaam tych wiadomosci ten post jest moj ale zaden z komentarzy nie jest.

Gość gość
jestes idiota ze wymyslas ztakie komentarze podszywajac sie pode mnie ja naprawde chcialam sie dowiedziec co myslicie o tym ze facet nie broni wlasnej kobiety .. jego siostra wyzwala mnie od s.c.i.e.r.w mysle ze to nie jest slowo tyu jestes glupia .. bardzo mnie to zabolalo..

Gość gość
pomyłka, to ty pozwalasz na to aby inni ciebie mieszali z gównem