Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy roczniki 88 89 to tak dużo nieudaczników?

Polecane posty

Gość gość

K...wa już myślałem tylko ja jestem największa c...a na okolicę, mam 29 nie mam prawka które zawiesiłem z dekadę temu, nie umiem pływać mimo że jakiś czas miałem zajęcia na basenie, 2 kierunki skończone od 2 lat urząd pracy wysyła mnie tylko na staże za grosze, dorabiam czasami na meczach ale niewiele tak z 400-550zł na miesiąc się uzbiera (mam zaoszczędzone 8 tysi zaledwie) , oczywiście nie mam dziewczyny,raczej zawsze miałem i mam teraz koleżanki (te z II studiów) i ciężko przejść na inną relacje bo jestem zbyt nieśmiały,ale jest fajnie bo ja im daje mini-prezenciki one się odwdzięczają na przestrzeni lat, co ciekawe zwykle są z zagranicy i teraz też. A teraz niedawno się spotkałem z kilkoma ludźmi z liceum i z dawnych I studiów tam 70% jest w podobnym położeniu (a niektórzy gorszym) co ja! To myślałem że ja jestem najgorszy ale są osoby z moich lat co gorzej mają jednak!

Gość gość
Ależ ty krótkowzroczny.

Gość gość
widać ugrzązłeś w środowisku takich osób, skoro zarabiasz grosze i nie masz nawet prawka a widzisz jeszcze gorszych to na prawdę kiepskie towarzystwo