Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy 21 wiek a ludzie i tak zyja w ciemnocie..

Polecane posty

Gość gość

Jak sie slyszy o czarnej magii czy satanistach to ludzie sie smieja.A przez to wlasnie z kolei oni maja pelne pole do popisu i moga sobie bezkarnie dzialac za plecami innych ludzi.Przykre to jest :(

Gość gość
Dlatego,bo malo kto traktuje ten temat na powaznie.A szatan ma sie dobrze i dziala caly czas.

Gość gość
Odbija wam z tymi szatanami

Gość gość
Powyzszy komentarz jest najlepszym przykladem na to.

Gość gość
Nikt nie przesadza.Zyjemy w czasach ostatecznych,na ziemi jest obecnie najwiecaj zla.

Gość gość
Znajomy zaczął się bawic wahadelkiem- duchu duchu powiedz m iitd Ktorejs nocy kiedy wszyscy domownicy usnęłi zaczą slyszeć gwizdy- i to dosyc glosne Najdziwniesze ,że slyszał je tylko on i nikt inny Poradzilem mu , aby skonczył z tym jak najszybciej bo zglupieje

Gość DorosłaMądraAteistka
Bóg, szatan, duchy, demony, i inne bzdury to dla mnie bajki jak Piotruś pan czy biblia. Bzdury na resorach. Osobiście kiedyś modliłam się do diabła bo miałam swoje powody ale nic się nie działo i wiara w niego szybko minęła. To takie bla bla wróżki i inni oszuści zarabiają na debilach jak cyganki. Oto cała prawda. Urodziłam się ateistką i jestem ateistką.

Gość gość
Tak. Żyjemy w czasach statecznych. Każdy wierzący to widzi i czuje. Zło już kompletnie przestało się kamuflować. Trzeba mieć strasznie zaśmieconą duszę aby nie widzieć w czym się bierze udział. Na szczęście, dla każdego jest jeszcze czas. Teraz. Paruzja, to może być o kilka chwil za późno.