Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niestrawność ?

Polecane posty

Gość gość

Jak radzicie sobie z niestrawnością ? ja już boje się cokolwiek jeść bo chwilę potem zgaga, wzdęcia i w ogole fatalnie się czuje...

Gość gość
a to na pewno nie strawność? trzeba zrobić jakieś badania krwi i najlepiej przejsc się do lekarza...

Gość gość
dokładnie... ja tam zawsze stawiam na diagnozę lekarza a znam ludzi, którzy leczą się tylko na podstawie tego co przeczytają w sieci...

Gość lejekkk
jest kilka skutecznych środków na niestrawność do kupienia w aptece bez recepty. Chciażby Sylimarol. Próbowałeś/aś ?

Gość gość
to fakt sylimarol działa jak trzeba a do tego jest niedrogi i do kupienia w aptece bez recepty.

Gość kingoss
no i poza niestrawnością pomaga też na kaca ;p ostatnio żona ratowała mnie nim po weselu znajomych i faktycznie sprawdza się też jako detoks :)

Gość gość
haha dobrze wiedzieć :) ale sprawdzałem w necie i są chyba różne stężenia nie ? Ten najmocniejszy ( bodajże 150 mg ) najlepszy pewnie co ?

Gość gość
czy najlepszy nie wiem ale na pewno to największa dawka. Ja stosuję różnie w zależności od tego co akurat mam pod ręką albo na co aktualnie jest promocja w aptece :)

Gość gość
a czy ktoś się orientuje czy ten sylimarol sprawdza się też na wzdęcia ? niestety inne środki ktorych do tej pory stosowałam średnio sobie z nimi radzą a problem jest coraz większy..

Gość grzesiekwolny

Na problemy trawienne polecam olej konopny. Pomaga w stanach zapalnych oraz działa przeciwbólowo. Bardzo dobrze radzi sobie z problemami żołądkowymi i wzmaga apetyt. Ja stosuje również herbatę konopną, która wzmaga jego działanie. Zamawiam na konopnymarket.pl