Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukaporady

Czy powinien wybaczyć?

Polecane posty

Gość Szukaporady

Miesiąc temu mój chłopak stwierdził ze nie wie czy mnie kocha i się rozstaliśmy. Dwa tygodnie później byłam na imprezie na imprezie na której był on i jego koledzy. Ja byłam strasznie zrozpaczona i przyznam ze trochę wypiłam. Jego koledzy tez napici zaczęli się do mnie przystawiać. Dwoje z nich mnie pocałowalo i w każdym wypadku ja przerwałam pocałunek jednak nie od razu. Teraz mój były chlopak się o tym wszystkim dowiedział od kolegów jednak w wersji ze to ja się na nich rzuciłam i zaczęłam całować co jest bzdura. Poprosił mnie o spotkanie i zaczął się na mnie drzeć ze go zdradziłam ze po co na niego czekałam skoro sama zaprzepaściłam ta szanse. Zwalił cała winę na mnie i czuje się z tym okropnie. Chciałam mu powiedzieć prawde od razu jednak bałam się i chciałam odczekać trochę czasu. On uwierzył kolegom a mi nie wierzy w nic. Nie rozumie ze byłam zdruzgotana bo mnie zostawił i pijana. Teraz mści się na mnie za to wszystko odwracając ludzi ode mnie i nastawiając przeciwko mnie dosłownie każdego. Nie wiem co mam robić. Czy uważacie ze zachowuje się stosownie? Czy nie powinien dac mi jeszcze jednej szansy skoro mówi ze kocha? Dodam tylko ze przez ten cały miesiąc bawił się moimi uczuciami mówiąc na zmianę ze chce ze mną być a następnego dnia zmieniał zdanie.

Gość gość
Olej typa, a na przyszłość nie całuj się z byle kim, bo to nie wypada.