Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziulka12

Ginekolog a delikatnosc facet, a kobieta

Polecane posty

Gość Madziulka12

Do kogo lepiej się wybrac? Co myślicie? Sądzicie? Czy Wasz lekarz ginekolog tez pożartuje i wgl?

Gość gość
Kobieto czy Ty oc***alas? Idziesz do doktora żeby sobie pozartowac i żeby był delikatny czy po to żeby był kompetentny i dobrze Cie zdiagnozowal?

Gość gość
W sumie byłam u 3 facetów i 5 kobiet (liczę też jednorazowe "przygody" :P),3 kobiety mnie wkurzyły tylko, ale nie wiem czy tu jest jakaś reugła. Jedna byłą po prostu suką (nawet z papierami miała problem), druga miała chyba zły dzień (bo byłam u niej 2-3 razy i tylko raz była niemiła), trzecią cieżko mi tłumaczyć bo raz ją widziałam na SOR - badanie było koszmarne, pierwszy raz popłakałam się z bólu...czwarta - normalna Piąta z kolei jest moją stałą ginekolog - rzeczowa, fajna, zero dyskomfortu (jest też gin dziecięcą). Trójka facetów raczej też normalna, jeden szczególnie kompetentny i równocześnie też jest delikatny, więc czasami też do niego chodzę. Kieruj się po prostu opiniami o danym lekarzu, a nie płcią.

Gość Cleo1976
Mam stanowczo lepsze doświadczenia z ginekologami mężczyznami-niż z kobietami.Panie, na które trafiałam, były z reguły niedelikatne i opryskliwe.Z jednym wyjątkiem-młodziutkiej lekarki, tuż po studiach, która bardzo delikatnie badała mnie tuż przed porodem.