Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa mojego brata ma pretensje do nas ze na chrzinach jego corki

Polecane posty

Gość gość

Z mezem moim sie popilismy i sie dobrze bawilismy. Zadzwonila do mnie z pretensje to ja rozlaczylam :D Ludzie dajcie sie innym dobrze bawic, nie mial alkoholu na stole, to maz przywiozl wodke i spirytus, spotkania takie sa okazja do zabawy wiec mozna sie bawic a nie ciagle biadolic jak to zle kazdemu. On sie popil, ja sie popilam, przynajmniej bylo smiesznie :) Wkurzaja mnie takei stare mohery jak ona.

Gość gość
Skoro nie miał wódki na stole to znaczy, że nie chciał żeby ktoś pił.. trzeba też szanować innych a nie myśleć tylko o sobie..

Gość gość
Na chrzciny raczej się nie pije po pierwsze i po drugie to chamskie zachowanie. Popieram to co 12:44 pisał/a

Gość gość
4/10 :-)

Gość Jakie to żenujace
Skoro na stole nie było alkoholu, to znaczy że gospodarze nie życzyli sobie wódki na chrzcinach. U mnie tez nie było alkoholu na chrzcinach.Podczas obiadu po lampce wina i to wszystko.Są różne okazje do picia, ale nie chrzciny przecież!!!!

Gość gość
Chrzciny to taka sama dobra okazja do popijawy jak każda inna. W końcu chodzi o to żeby się nachlać a jak się da coś za/ru/chać.