Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak lewackie madia manipuluja opinia publiczna

Polecane posty

Gość gość

Dzis zostala wydana decyzja reprywatyzacyjna, ale oczywiscie w w/w mediach cisza lub szczatkowe informacje. Ale wedlug opozycji to media publiczne manipuluja i przekazuja klamstwa. A dzisiejsza decyzja reprywatyzacyjna odslania skandaliczne kulisy zlodziejskiej mafii. Na TVP info ogladam wywiady z ludzmi pokrzywdzonymi to krew mnie zalewa jak ta HGW ma tupet twierdzić, komisja reprywatyzyjna jest niekonstytucyjna, a krzywda ludzi jest zgodna z prawem? No tak elektorat PIS jest biedny niewykstalcony ciemny lud, ktory mozna wywalic na bruk.

Gość gina57
Według mnie najlepiej jest oglądać i tvp i tvn a po poznaniu faktów obu stron wyciągnąć swoje własne wnioski , nie ulegając sugestiom żadnej ze stron. Oglądając tylko jeden program danego obozu mamy wypatrzony pogląd na wiele spraw, bo niestety każdy próbuje pokazać się w jak najlepszym świetle , pomijając wszystko to , co mogłoby być odebrane na niekorzyć danej partii.

Gość gość
Do 13:32 Trafiłaś/łeś w sedno. To się nazywa prasówka. I tego się uczy ludzi, którzy zawodowo mają się zajmować a następnie zajmują się mediami. Wszystkie media czyli całość przekazu plus dziennikarstwo obywatelskie: czyli blogi, portale niezależne, kanały na youtube. Trzeba przetworzyć to wszystko i (pomimo posiadanego światopoglądu własnego), dążyć do maksymalnej obiektywizacji. Trudne, ale możliwe. Przyznam też, że bardzo, bardzo, bardzo, bardzo czasochłonne.

Gość gość
A moim zdaniem w dzisiejszych czasach trudno mówić o manipulacji, kiedy są setki kanałów, gazet i stron internetowych - wręcz niemożliwe jest ukrycie jakiejkolwiek informacji przez rząd, koncerny czy cokolwiek innego. Nawet jeśli mamy do czynienia z procesem o nielegalne treści czy obrazę uczuć religijnych to skutkuje tylko nagłośnieniem sprawy. Ja myślę, że tzw. "lewackie media" nie mają większego wpływu na opinię o reprywatyzacji - ty obejrzałeś i poglądu nie zmieniłeś. Lewak obejrzy prawacką telewizję i też zdania nie zmieni. A większość osób - choć może to smutne - wcale się tym tematem nie zainteresuje (nie kliknie, nie obejrzy reklamy) i to jest zasadniczy powód dla którego nie opłaca się w mediach umieszczać ważnych informacji.