Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie igraszki robicie z kochankiem, a z mezem nie

Polecane posty

Gość gość

kilka kobiet pisalo na tym forum, ze z kochankiem pozwalaja sobie na rozne igraszki ktorych z mezem by tego nigdy nie zrobili.

Gość gość
Wszystko robię z mężem a kochanka nie potrzebuję.

Gość gość
Moj maz jest w lozku bardzo skrepowany odwali to najszybciej i jak sobie jaja oprozni to sie obraca i spi, a z kochankiem jak juz sie spotkam jak maz jest gdzies w podrozy slozbowej to cala noc figlujemy czasami bierze mnie az 4-y razy a ma co we mnie wladowac. Po spotkaniu z kochankiem jestem zawsze mocno przerznieta i czuje sie zaspokojona do nastepnego razu

Gość gość
4-y razy to mało, spróbuj 5-ięć

Gość gość
Ja z moim partnera od 6 lat robię wszystko w łóżku a z kochankiem to samo tylko ,że kochanek ma inny charakter jest spokojny i wyważony

Gość gość
partnerem*

Gość gość
Przyjaciel ma lepsze pomysły. Na przykład każe mi się rozebrać do naga i przykuwa kajdankami do haka na suficie.

Gość gość
Anala a mężowi nie pozwalam

Gość gość
A czemu nie pozwalasz mezowi?

Gość gość
Bo nie chce zeby mi maz tam wkladal

Gość gość
Pozwalasz innemu a dla męża nie pozwalasz hmm dlaczego? ??

Gość gość
Ach, kolejne forum dla tworzenia NIEREALNYCH fantazji

Gość Kochankowska
Ja siadam kochankowi na twarz ktory mnie intensywnie lize. Z mezem bym tego nie robila.

Gość gość
A ja z mężem robię wszystko po prawie 20 latach razem! Sex jest dziki i namiętny!!! Nie mamy wobec siebie zahamowan , mówimy sobie czego od siebie oczekujemy ;)

Gość gość
nie kumam...jak Wam źle z mężem czy żoną to po co z nim/nią jesteście? Znajdźcie sobie nowego chłopa/kobietę i układajcie sobie na nowo życie...lepiej. nie rozumiem takich ludzi co zdradzają...tchórze i kłamczuchy. Nie pasuje mi to adieu! I idę swoją drogą a nie marnuje komuś cenny czas...tak go mało mamy w życiu.

Gość gość
11.33 to nie na temat. Czy nie umiesz czytac?

Gość gość
Kochankowi dwa razy wzięłam z d**y do ust

Gość gość
Z kochankiem praktykujemy 69, z mezem tylko klasyka albo z tylu.

Gość gość
Ja siadam mojemu kochankowi na twarz, a on mnie delikatnie lize, gdy ja powoli ruszam biodrami.

Gość gość
pissing to ta rzecz, którą robię z kochankami ale nie robię z mężem bo on tego nie zaakceptowałby. Lubię sikać na facetów (odwrotnie nie) i bardzo mnie to podnieca dlatego przez portale randkowe znalazłam sobie dwóch kochanków, którzy lubią gdy kobieta im to robi ale mają takie żony, które też tego nie akceptują. Za jednym z nich tęsknię i chyba byłabym w stanie się w nim zakochać, gdyby on zdecydował się odejść od swojej żony. Ja nie mam z moim dzieci (jest bezpłodny ale nie chce adopcji) ale niestety mój kochanek ma i to go trzyma przy żonie.

Gość Teppic No1
Moja kochanka raz, jak troszkę wypiła, zrobiła mi w aucie takiego lodzika, że doszedłem w przeciągu 5 minut :D Mój jedyny orgazm wywołany oralem, a jak wytrzeźwiała za Chiny Ludowe nie była w stanie powtórzyć wyczynu :D Mam jednak wrażenie, że to z narzeczoną więcej różnych rzeczy robimy, kochanek nie chcę niektórymi rzeczami zrazić xD

Gość gość12313
gość 2017.10.04 Ja siadam mojemu kochankowi na twarz, a on mnie delikatnie lize, gdy ja powoli ruszam biodrami. gość 2017.10.04 pissing to ta rzecz, którą robię z kochankami ale nie robię z mężem bo on tego nie zaakceptowałby. Lubię sikać na facetów (odwrotnie nie) i bardzo mnie to podnieca dlatego przez portale randkowe znalazłam sobie dwóch kochanków, którzy lubią gdy kobieta im to robi ale mają takie żony, które też tego nie akceptują. x Oj, chętnie bym chciał mieć taką kochankę!

Gość gość
Kochanki to super kobiety w lozku!

Gość gość
Mój mąż robi wszystko tak samo od wielu lat. Jeżeli chcę spróbować czegoś nowego - tylko z kochankiem, bardzo zresztą doświadczonym. Np. wiązanie, seks analny...

Gość gość
Igraszki z mężem, o zgrozo, pocałuje w policzek i za dupę się bierze, kochanek o to już inna półka, porządna minetka aż doprowadzi mnie do rozkoszy a potem...jestem jego...używa sobie na mnie jak i ile tylko chce.

Gość gość
a ja mam taką koleżanke, która mężowi dosłwonie "raz na miesiąc z łaską daje" a na prawo i lewo się puszcza, i podobno jest w tym niezła, a z nim praktycznie nic, sama mi opowiadała, ze czasem jak on chce to mu tylkoo konia zwali obrzydzeniem a z innymi może praktycznie wszystko.

Gość gość
Niestety ale to jest prawda, ja też tak mam ze swoim, tylko że mój to po kilku *****ch kończy, zlewa się i usypia, zniechęca mnie to bardzo.

Gość gość
Ja z kochankiem praktykuję 69 bokiem. Z mężem tylko po misjonarsku.

Gość gość
bokiem?;0 czyli na boczku?:)