Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwyzka alimentow na siebie po nowym malzenstwie bylego meza

Polecane posty

Gość gość

Dostaje od 7 lat alimenty na siebie i dziecko. On w czerwcu wzial slub z nowa zona ktora ma firme do tego jest w ciazy z jego dzieckiem. Czy moge wniesc o podyzszenie na mnie alimentow w takim razie jezeli jemu sie lepiej wiedzie? Ja mam tylko te alimenty znaznaczam i zostawil mnie z mieszkaniem gdzie jeszcze 2 lata musze kredyt sama splacac.

Gość gość
Jak masz alimenty od 7 lat to znaczy ze dziecko tez juz nie niemowle... moze bys tak tylek do pracy ruszyla, ksiezniczko ...? :O

Gość gość
Autorka nie pracuje? To z czego spłaca kredyt w takim razie?

Gość gość
To jego nowa zona ma placic na Ciebie i Twoje dziecko? A z jakiej racji? Kim Ty dla niej jestes ze ma Cie utrzymywac? Co za hiena, kobieta ciezko pracowala pewnie na wlasna firme to ma teraz placic na kogos zupelnie obcego. Zenada.

Gość gość
Było... odpowiedziały ci wtedy dziewczyny, że jak wniesiesz o podwyższenie to ci sąd może obniżyć te co masz, bo on będzie mieć drugie dziecko. P.S. Jak ma firmę to na sete mają rozdzielność majątkową i przy sprawie są będzie patrzył tylko na jego pensję i podzieli to na nowe dziecko. Także siedź cicho.

Gość gość
Jak on będzie miał nowe dziecko to raczej sąd obniży ci alimenty a nie podwyższy. Bo teraz jest 2dzieciaków wiec możesz dostać obniżenie o 50%.

Gość gość
Co za kretynka i leń śmierdzący. Tak jak była mojego faceta do pracy nie pójdzie a tylko kasa ciągnie na siebie. Jesteś tak głupia a do tego zazdrosna że on ma a Ty nie