Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nie zadawajcie sie z patolami!!

Polecane posty

Gość gość

Ku przestrodze dla naiwnych. Pare lat temu zagadnal mnie na ulicy pewien chlopak byl przystojny mily itp a ja glupia i sie umowilismy. Nie znalam go wczesniej bylam nowa w miescie i troche samotna wiec zaczelam sie z nim umawiac. Czulam ze cos jest nie tak z nim ale to olalam a po paru tygodniach dotarly do mnie w pracy plotki ze ludzie sie ze mnie nasmiewaja bo zadaje sie z najgorszym mozliwym debilem po jakichs wyrokach domach dziecka ktory w dodatku naduzywa alkoholu. Przestraszylam sie bardzo bo on rzeczywiscie byl niewyksztalcony i wydawal sie troche dziwny ale nie myslalam ze az tak. Probowalam z nim zerwac znajomosc ale wtedy sie zaczelo- zaczal mnie przesladowac przychodzic pijany pod moja stancje lub do pracy grozic mi ze zabije i mnie i siebie wyzywac na ulicy rozdawal moj telefon swoim chorym psychicznie znajomym.. Bylam klebkiem nerwow schudlam 10kilo balam sie caly czas i bylam z tym calkiem sama.. Ale najgorsze jest to ze kiedy z nim bylam przez ten miesiac poszlam z nim do lozka i zarazil mnie hpv.. Musialam miec drogie i bolesne wymrazanie zmian i pietno choroby ktorej nie da sie wyleczyc.. Ucieklam z tego miasta jak najdalej pozornie ogarnelam chorobe i w miare spokojnie uplynelo pare lat.. Niedawno dostalam wynik cytologii. - mam stan przedrakowy i duze zmiany szyjki macicy konieczna bedzie usuniecie szyjki.. Nie moge sobie darowac jestem mloda i byc moze nie uda mi sie ani wyleczyc ani miec dzieci.. Uwazajcie z kim sie zadajecie mozna w ten sposob zakonczyc swoje zycie:-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować