Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was pracuje lub pracowała w lewiatanie

Polecane posty

Gość gość

? Pytam z ciekawości bo mam możliwość zatrudnienia się tam a nie mam pojęcia jak ta sieć funkcjonuje, jakie wymogi, zarobki itd

Gość gość
Oj zarobki to mizerne, nie znam szczegółów, ale robię zakupy w lewiatanie i wiele razy slyszalam narzekania pań.

Gość gość
Najniższa krajowa. Moja siostra kiedyś pracowała tam (Śląsk). Jeśli zamówiły za dużo mięsa, wędlin i to nie zeszło to same potem musiały to brać do domu i jeszcze za to płacić(a to się już do jedzenia nie nadawało). Po miesiącu stamtąd poszła bo za dużo jej "potrącali" za te mięso.

Gość gość
aleś głupia, nie możesz naklepać bachorów i nie będziesz musiała pracować, dostaniesz za darmo 500+ na każde

Gość gość
A ja mam ten sklep pod blokiem i pracują tam stałe te same panie. Dwie to już ok 15-17 lat, gdy sklep jeszcze nie był sieciówką, więc chyba nie jest tak bardzo źle. Zapytaj po prostu, jakie są warunki.

Gość gość
Nie było źle, super też nie. Pensja najniższa krajowa + po 200, 300 zł raz na kwartał. U nas kierowniczka była spoko to można było się dogadać. Ale ja byłam na kasie a np dziewczyny na mięsnym narzekały