Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SKORO KOŚCIÓŁ PIERTOLI O ŻYCIU WIECZNYM TO DLACZEGO

Polecane posty

Gość gość

nad grobem modlitwę rozpoczynamy od słów: WIECZNE ODPOCZYWANIE racz mu dać panie...?

Gość Namysłów opolsk wojew
Dlaczego co pedofilu czemu pisałeś że jestem czubkiem na moim kanale na YouTube? Czubkiem to jesteś ty bo nikt normalny nie pisze o gwałceniu dzieci ani nie daje filmików jak sra do garnka i jak sika do garnka jesteś kreatynem

Gość Namysłów opolsk wojew
Jest idioto życie wieczne czubku chodzi że wieczne odpoczywanie dlatego że po śmierci dusza idzie do nieba tam żyje i odpoczywa

Gość gość
sra a nie idzie

Gość gość
Dobrze gadasz Namyslow

Gość gość
no bo w niebie odpoczywają od ziemskiego życia, od tego padołu łez przesiąkniętego qre s t w em, złem cierpieniem itp

Gość gość
a skąd k'urwa wiesz co oni tam robią? byłeś?, widziałeś?... może zapier'dalają w polu, a chrystus siedzi na stołku i pogania batem..

Gość gość
grają w kręgle

Gość przeor Kapucyn3
tępy c***ju,chodzi o to ze: 1.ZMArły zyje wiecznie....gdzies tam w jakiejs lichej przestrzeni. Pustce,otchłani...nie wiem jak to nazwac.JEGo dusza zyje wiecznie w innym wymiarze (katolicy dziela ten wymiar na 3 pokoje-niebo,pieklo,lub czysciec).ZYJE Wiecznie.:) 2.My sie modlimy "O wieczne ODPOCZYWANIE i siwatłosc wiekuistą"...MODLIMY SIE ZEBy TA dusza ODPOCZYWAŁA,nie była gnębiona i nie cierpiała,zeby miala dobrze.Rozumiesz tepy cfelu??? to sie nalezy 200 zł.:D

Gość gość
wieczne odpoczywanie to jest zastoj smierc i goofno mnie obchodzi ze to zaswiaty. pewnie obowiazuja podobne prawa.