Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowicz6

W pon. idę na tzw. speed dating i wiem co zrobię :)

Polecane posty

Gość randkowicz6

Byłem już trzy razy i bez skutku, żadnego pozytywnego zaznaczenia, teraz wejdę na salę i jak już będą wszystkie panie to ryknę głośno tak jak w piosence Sigalli: "I CAME HERE FOR LOVE!" żeby kobiety poznały moje intencje i od razu wiedziały po co przyszedłem. Wtedy chyba byłem za mało konkretny i myślały może że przyszedłem dla zabawy.

Gość gość
może lepiej zawołaj to po polsku, bo w tej wersji nie wszystkie będą wiedzieć o co ci chodzi

Gość gość
nie mam pojęcia co to jest speed dating. kojarzy mi sie z kradziżą danych. ja nie chodze na randki i powoli mi zaczyna zwisać płeć piekna seks i pare innych rzeczy których apetyt ktos chciał we mnie wzbudzic.

Gość gość
pozbyłem sie też sumienia nikogo mi nie żal i goofno mnie obchodzi co sie ze mną stanie.

Gość gość
jedyne co mnie motywuje do zycia to robienie na złość animatorom

Gość gość
moge wpaść na jakiś speed dating wyroochac wszystkie panienki i panów którzy tam sa a potem ich skonsumoiwać na kolacje albo koorfa odwrotnie. moge też ich nie wyroochac za to np sie zesrać w portki przy wszystkich i życzyć smacznego posiłku

Gość gość
nie lubie bogów bogiń demonów szatana aniołów wampirów i nawet ludzi. nikogo nie lubie i nikt mnie nie będzie straszył zmuszał prowadzał na smyczy manipulował mną dawał nadzieje odbierał mi ją (bo na nic nadziei nie mam) i ogólnie wszyscy i wszystko mnie piertolą bo jestem panem wszechśwaiata

Gość gość
i nie będę o nic nikogo prosił nic nikomu udowadniał tłumaczył przepraszał zyczył powodzenia albo porażki. nic z tych rzeczy. w ogóle nic mi sie nie chce robić i jak ktos w ttym nic nie robieniu dalej bedzie przeszkadzał motywując to w dowolny sposób to go kooorfe zapiertole w trzech *****ch