Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można zarejestrować samochód w innym mieście niż jestem zameldowana?

Polecane posty

Gość gość
ten cały bełkot o bezpieczeństwie którym motywuje sie coraz ściślejsze ewidencjonowanie i regionalizacje ludzi nawet zakładając że intencje są prawdziwe to jedynie bełkot bo sprawia wiecej kłopotów ludziom niz przynosi korzysci.; ilu złodziei cwaniaków oszustów robi kase na peselach słupach podszywaniu sie pod innych. a niby skąd taka możliwośc?

Gość gość
to nie ja zacząłem wątek za to wielce podejrzane są twoje obiekcje co do pomysłu rejestrowania samochodów w innych miastach. może w swoim masz kooorfa opłaconą wtyke?

Gość gość
Chce się dowiedzieć czy tak można, nie będę się tłumaczyć.

Gość gość
a potem kooorfa orędzia do narodu o zwiekszenie funduszy na słuzby takie śmakie i owakie bo sie namnożyło złodziei. sie ich koorfa karmi to sie mnoza. widocznie są po jednych pinindzach pomysłodawcy takich praw i złodzieje

Gość gość
A czy ja cię pytam o to wszystko? Nie znam cie i nie chcę poznać, nic mnie nie obchodzisz, poza tym, że zadałeś dziwne pytanie więc zaciekawiła mnie twoja motywacja. ty jesteś mi kompletnie obojętny.

Gość gość
a ubezpieczyciele? jakby nie było kradziezy i wypadków to nikt by sie nie ubezpieczał. npewnie juz maja mapki co lepszych sztuk samochodów bo przecie gpsy itd. nic tylko krasc

Gość gość
Ale spieprzyliście wątek :(

Gość gość
pytasz sie co kto ma do ukrycia. może ci podam koorfa namiary na wyspe skarbów kooorfa i zafunduje motorówke i ekipe ślepych kopaczy jeszcze?

Gość gość
Nie mam żadnej opłaconej wtyki i nawet nie wiem po co miałabym mieć :D Nie znam sie na takich krętactwach, jestem praworządna.

Gość gość
Jakie teorie spiskowe :o

Gość gość
w domu ukryłem troche jedzenia. podać ci koorfa współrzędne geograficzne? czy mam to gdzieś zarejestrować? słoi ogórkoł kiszonych-trzecia płytka w łazience podważyć od góry baton mars sztuk jedna-w sejfie za obrazem. 3 w lewo dwa w prawo zapukac : kropka kropka kreska kropka kólko

Gość gość
państwo musi wiedzieć koorfa co jem bo jeszcze sie zatruje i trza mnie bedzie chowac na publiczny koszt

Gość gość
bimber pędzzony trzecia frakcja potencjalne przeznaczenie niszczenie radiowozów policyjnych koktajlem mołotowa. w ogrodzie czwarta grządka obok grobu psa pikusia

Gość gość
Nie potrzebuję twojego żarcia, samochodu ani adresu. Nie mam żadnych układów w urzędach, nawet nie znam osobiście żadnej osoby tam pracującej. Po prostu twoje pytanie wydaje mi się podejrzane.

Gość gość
pies pikuś-nie szczepiony. potencjalne skażenie epidemiologicvzne. wezwać sanepid wojsko grabarzy gruche z betonem

Gość gość
aa i tego hipisa który pukał mrs robinson jeszcze

Gość gość
mnie sie wydaje podejrzane nawet własne kolano ale go koorfa nie legitymuje co wieczór

Gość gość
dziś Nie piszesz z autorem tematu. Ja założyłam ten temat i jestem ciekawa odpowiedzi.

Gość gość
ani nie podwijam spodni i nie zadaje mu pytań w rodzaju "co ukrywasz"] co najwyżej od czasu do czasu zerkne podziwiajac jakie jest seksowne

Gość gość
02:05 to moja już chyba do ciebie dotarła.

Gość gość
ale mozlwie że moje kolano ma jakieś złe intencje ibędę je musiał przeszukac albo pokazać wszystkim że nie mam nic w środku żeby mnie nie zastrzelili

Gość gość
moze jakiś licznik zgiec na nim zamontować? bedzie mozna bez krępacji sprawdzać stan i sie dopytywac gdzie byłęs ty i twoje kolano o tej i o tej czy było z wami drugie kolano dlaczego kolano zginało sie pogodzinie policyjnej? pewnie kopało jakiegos prworządnego obywatela a poza tym limit zgiec kolan ustalony przez ubezpieczyciela został wycvzerpany dlatego nie złozymy panu kolana które rosjepalismy

Gość gość
ludzie poruszaja sie na nogach. jakby im wszystkim zamontować nadajniki to możnaby zaoszczędzic na patrolach i przeznaczyć pieniądze na emerytury...

Gość gość
ludzie poruszaja sie na nogach. jakby im wszystkim zamontować nadajniki to możnaby zaoszczędzic na patrolach i przeznaczyć pieniądze na emerytury...

Gość gość

Gość gość

Gość gość
:D:D:D Rozbroileś mnie zupełnie :D Uważaj jak robisz te koktaile żeby ci nie wybuchły przedwcześnie.

Gość gość
a smae nadajniki wykona w czynie społecznym firma kuzyna ministra. sam minister bedzie siedział w nocy i montował. czy minister też ma taki nadajnik? nie bo minister nie chce narażać na koszty obywateli

Gość gość
ja nikogo nie będę rozbrajał chyba ze zacznie do mnie strzelać albo zadawać mi jakieś dziwne pytania o imie nazwisko czy lubie lizaki itd

Gość gość
Wrzuć kiedyś filmik jak gadasz z kolanem :)🖐️