Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd z bratem chłopaka.

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak ma 27 lat, jest lekarzem. Nie ma dla mnie czasu, nie jest szarmancki, nie oświadczył się. Jego brat ma 30 lat, jest biznesmenem, ma narzeczoną, która sama ma postawionych rodziców, na placu pierścionek zaręczynowy za 45 tys, auto z salonu. Jego brat jest szarmancki, inteligentny, towarzystki, lubi zaszaleć, zawsze otwiera drzwi swojej narzeczonej. Mój chłopak sztywny medyk, który nie potrafi cieszyć się urlopem. Tak bardzo chciałabym mieć jego brata. Co zrobić?

Gość gość
Ich rodzice są dobrze ustawieni, bo prowadzą klinikę medyczną, oboje są lekarzami, oprócz tego mój chłopak i jego siostra poszli w ślady rodziców. A jego brata rzucił medycynę i zajął się biznesem. On ma wszystko, mój nic. Do tego on ma lepszy charakter. Miałam nadzieję na elegancki wyjazd, a oni zdecydowali sie na drewnianą chatę. Chodzimy do zwykłych restauracji, żadnej eleganckiej, a przecież on jest biznesmenem?

Gość gość
Jak mogę zawładnąć bratem chłopaka?

Gość gość
Pokaż sie z jak najlpeijszej strony.

Gość gość
Po co pojechałaś z nimi ? Może to mial być wyjazd rodzinny.

Gość gość
Przez swoje gierki stracisz tylko tego jakiego masz ale lepiej dla niego. Może wtedy znajdzie dziewczyne,która go kocha a nie myśli ''szkoda,że nie jest tamtym''PRZYPUSZCZAM,ŻE TAK SAMO jak ty porównujesz braci można porównać ciebie i narzeczoną jego brata, z korzyścią dla niej. Nie twój target,nawet ten jakiego masz. Jesteś fuksiarą ale niedługo szczęście cie opuści bo go nie doceniasz.

Gość gość
Dlaczego z korzyścią dla niej ?

Gość gość
Może dlatego ,że taki fajny facet zainteresował się nią i zaręczył??? I ten pierścionek...pewnie tego najbardziej nie może pprzeeboleć , że ty taka fajna i bez pierścionka ;-)

Gość gość
Jesteś taką materialistką,że szok. Mam nadzieję,że ta rodzina pozna się na tobie.

Gość gość
Bo ona patrzy na niego, a nie na pierścionek, samochód i inne d**erele, które dla ciebie są priorytetem. Widziały galy co brały. Chyba, że jesteś aż takim potworem, że ten twój się przy tobie zamknął w sobie. To możesz tylko siebie winić, za swoje niedoy****ie mozgowe

Gość gość
Miał być ślub we wrześniu Ale odwołali, oficjalnie z powodu śmierci jej dziadka, ale jaki powód wiedzą tylko oni. Wątpię żeby chcieli tracić zaliczki itp.

Gość gość
Zostaw swojego chłopaka, zostaw jego brata, zniknij z ich życia. Nie jesteś warta żadnego z nich! Ludzie z twoim sposobem myślenia są pijawkami, niegodnymi splunięcia. Pomyślałaś kiedyś co się stanie z relacjami szczęśliwej rodziny jeśli choć spróbujesz uwieść starszego brata ? Zakładam oczywiście, że jeśli jak twierdzisz jest inteligentny to Cię wyśmieje pośle na do stawu żebyś się utopiła ale u jego brata zostanie uraz do końca życia. Żal mi twojego chłopaka że trafił na takie coś jak Ty.

Gość gość
Inteligentny nie zostawi kobiety dla Ciebie.

Gość gość
U sąsiada trawa jest zawsze bardziej zielona :)

Gość gość
Było juz. Wymysl cos nowego.

Gość gość
Dziewczyny mają rację. Gdzie jest sprawiedliwość tego świata, że fajne wartościowe dziewczyny trafiają na gnojków a takie coś jak ty, fałszywe, pazerne jest z takim chłopakiem. Jeśli jest lekarzem to raczej nie jakimś głuptakiem ale ty Masz klapki na oczach dlatego nie doceniasz szczęściajakie cię spotkało. Mamona rządzi u ciebie, nie uczucia bo nawet cenę pierścionka tej dziewczyny znasz i auto z salonu ojoj a zwykła chata zwykła restauracja...biedna królewna. Ciekawe do czego ty się dokładasz na tym wyjeżdzie poza tyłkiem dla jednego a w głowie mając drugiego. Ciekawe że w tym wszystkim masz czas na kafe ps...tak,na pewno odwołał ślub bo marzy o tobie skrycie ;-)

Gość gość
Jedziemy samochodem, a mnie nie interesuje oglądanie okolicy. Jego brat stać na lepsze weekendy zagranicą, wakacje dwa razy do roku. A teraz ? Tak zwyczajnie.

Gość gość
Prawda jest tak że z jakiegoś powodu odwołali ślub.

Gość gość
No marzy o tobie

Gość gość
Skup sie na lekarzu a będziesz miała forsę.

Gość gość
Aj biedny facet.

Gość gość
Prowo Ona już tutaj pisała o tym samym tylko lekko zmieniła teraz "fakty" Nudzi Ci się?

Gość Prowooookacja
To już było!! To PROWO ! !

Gość gość
Pisałam i nie dostałam jasnych wskazówek żeby zdobyć brata chłopaka.

Gość gość
Jasne! Szkoda, że szczegóły się nie zgadzają! Specjalnie sprawdziłam. Jesteś żenujące. Puknij się w łeb i wróć do książek

Gość gość
Ta ciekawe co Ci sie nie zgadza.

Gość gość
Nie mogłaś od razu zabrać sie za brata?

Gość gość
Lekarz to skarb orzeceiz

Gość gość
Matko. Niech się poznają na tobie.

Gość gość
Wariatka nie człowiek.