Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coole at home TM

Co sądzicie o studiach w Opolu od jutra będzie można studiować medycyne w Opolu

Polecane posty

Gość Coole at home TM

Od października będzie można studiować medycyne w Opolu

Gość Coole at home TM
Jeszcze jutro a w poniedziałek się pojawią pierwsi studenci medycyny w Opolu w Opolu pierwszy raz w historii rusza medycyna na uniwersytecie opolskim

Gość gość
medycyne w Opolu...to żart? :D

Gość Coole at home TM
13:03 nie nie żart

Gość gość
autor/ka wątku to ta sama osoba co regularnie pisze o tym w mieście w kontekście 'rywalizacji' z innymi, jakie to ono 'super' jest, a tak naprawde ma kompleks na punkcie tego gdzie mieszka i zamiast np. przeprowadzic sie do tej wychwalanej wa-wy czy wroc na sile stara sie wmawiac innym jak tam jest 'super' i jest to żałosne. :o

Gość Coole at home TM
nie mam kompleksów bo Opole to świetne miasto dowód http://radio.opole.pl/100 ,205768,opole-jednym-z-najbogatszych-miast-wojewodzkichRadio Opole » Wiadomości z regionu 2017-07-20, 11:00 Autor: Marzena Śmierciak (oprac. BW) Opole jednym z najbogatszych miast wojewódzkich w Polsce. Bogatsze są tylko Warszawa i Wrocław - To bardzo cieszy, że Opole w niezależnym rankingu znalazło się na tzw. "pudle" z brązowym medalem wśród najbogatszych miast wojewódzkich w Polsce - powiedział w porannej rozmowie "W cztery oczy" prezydent stolicy regionu Arkadiusz Wiśniewski. Odniósł się w ten sposób do ostatniego rankingu samorządowego pisma "Wspólnota" dotyczącego zamożności samorządów w roku 2016.

Gość gość
Ta Lol, bardzo zazdroszczę, że za moich czasów nie można było iść do Opola i musiałam iść do Wrocławia. Jaka to roznica? Wśród uczelni medycznych nie ma aż takich różnic, a swoją drogą - zaufam uczelni dopiero wtedy, gdy pierwsi absolwenci opuszczą jej mury i będą w stanie powiedzieć coś na temat całości kształcenia.

Gość gość
zaloze sie ze profesorowie akademiccy i tak beda dojezdzac z sasiednich wojewodztw, miast typu wroclaw i katowice bo uniwersytet jesli to dopiero zaczyna taki kierunek :D

Gość gość
mieszkaj sobie w tym opolu i daj innym spokoj!

Gość Coole at home TM
Opole wszystkich lektorów i profesorów do Opola na medycynę ściągnęło nie z Wrocławia bo wszystkich ściągnęło z Katowic ze śląskiego Uniwersytetu Medycznego i ponoć większość z tych lektorów wykładowców i profesorów zamieszka na stałe w Opolu tak słyszałem

Gość Coole at home TM
13:16 ja nie mieszkam w Opolu tylko 50 km od Opola również w województwie Opolskim dlatego założyłem ten temat :) aha Szpital na Witosa w Opolu został przekształcony w Uniwersytecki szpital Kliniczny szpital na Witosa to największy szpital na Opolszczyźnie

Gość Coole at home TM
chodzi o ten szpital Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu   2,934 opinie z Google Szpital akademicki, Opole, Polska Adres: aleja Wincentego Witosa 26, 45-418 Opole Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · Czynne całą dobę Telefon: 77 452 07 45 Zaproponuj zmianę Opinie z internetu 1,5/5Świat Przychodni · 2 głosy

Gość gość
W*********j!!! Autorze!!!

Gość Coole at home TM
Czemu?

Gość Coole at home TM
Jest tu ktoś z kim mogę popisać?