Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W oczach mojego męża jestem k***a

Polecane posty

Gość gość

W oczach mojego męża jestem k***a

Gość gość
rozwiedz sie i wyjdz za tego w ktorego oczach bedziesz 'ksiezniczką' :o

Gość gość
A wszystko przez to że jak miałam 19 lat (nie byłam z nim wtedy, byłam wolna) to przespalam się z chłopakiem z imprezy na której byłam. Potem jak już zaczęłam być x mężem to się okazało że to jego kumpel. Powiedział mu o tym i przy każdej kłótni mi to wypomni. (nie będę mówić ile on miał panienek) ciągle mi dogryza. Haha mówi że to "zarty" np ostatnio stwierdził żezapewne pół naszego miasta mnie miało. Takie głupie docinki a boli mnie to strasznie.

Gość gość
ale cham, ka bym zostawiła takiego k****a

Gość gość
dziwie sie ze mu na takie zagrywki pozwalasz

Gość gość
Ja bym go przy pierwszej takiej odzywce zostawila i wiecej by mnie nie zobaczyl

Gość gość
Wcale nie pozwalam. Też mu swoje powiem. Ruchal wcześniej co popadnie a do mnie ma pretensje o jeden numerek. Zawsze mu mówię że skoro taka k***a że mnie to po co ze mną jest i ślub brał.

Gość gość
szacunek do kobiet to dla niego totalna abstrakcja

Gość gość
I ja właśnie chcę to zrobić. Mam już tego dość. Psychicznie nie wytrzymuje. Żaden facet nigdy mnie tak nie ponizal.

Gość gość
zobacz co zrobi jak mu powiesz ze k****arz, jesli odpowie Ci odwetem i nie przyzna sie do winy to szkoda tracic czasu na chvja. tego kwiatu jest pol swiatu. a i czasem lepiej byc nawet samemu/samej.

Gość gość
13.17 Masz rację. Nie szanuje żadnej kobiety oprócz swojej mamusi. Nigdy jeszcze nie słyszałam żeby o jakiejś dziewczynie się wypowiedział normalnie. Wszystkie moje kolezanki to k***y. Ta się z tym puszczala, ta z tamtym itp. Zawsze mu mówiłam a skąd ty to wiesz? Materacem byłeś?

Gość gość
Poważnie? tzn pytam czy to temat na poważnie czy provo? bo aż mi się wierzyć nie chcę że jeszcze mu kopa w jaja nie dałaś na pożegnanie.

Gość gość
13.19 Wiesz co odpowiedział? Bo już mu tak powiedziałam. Stwierdził że on jest facetem i to nie on jest bzykany tylko bzyka. Co to za różnica? Powiedziałam mu ze uja na śmietniku znalazł bo pakowal w każdą szpare. Strasznie się poklocilam z nim. Dla mnie to skończony cham. I UJ!

Gość gość
Na jakim polu Ty takiego buraka znalazłaś?

Gość gość
Nie to nie prowo. Sama nie wiem po co z nim jestem. Chyba ze względu na dziecko. Ale koniec już tego. Mam dość jego docinek.

Gość gość
13:22 szkoda ze odkrylas to dopiero po subie :o ile ze sobą "chodziliscie" przed slubem? ile w ogole macie lat? czym on sie zajmuje? moze ma jakis kryzys. potrzeba wiecej informacji.

Gość gość
autorko, Twój mąż zachowuje sie bardzo niedojrzale, bo jest niedojrzały. pamiętam jak mój niegdyś 26 letni (obecnie ma 39) szwagier urzadzal siostrze pdoobne schizy, bo on wtedy pracowal za granicą i nie bylo go w domu, a ona u rodzicow, sasiad rownolatek ktory w liceum sie do niej podwalal i byl z nią na studniowce dwa ploty dalej...tylko sobie wyobraz, a szwagier zazdrosny jak nie wiem :o

Gość gość
13.25 Pol roku po ślubie. Razem 5 lat. Pracuje na budowie. Mieszkamy za granicą w Holandii Ja mam 27on 26. Zawsze mi docinal ale nie aż tak. Byłam ślepa i głupia oj ja naiwna idiotka...

Gość gość
13.28 Moj też jest zazdrosny. On mi mówi co mam ubierać. Wyobrażacie to sobie.? I tak jak go nie ma to noszę to co chce. To choroba jakąś jest.

Gość gość
Rozwiedź się z tym durnym robolem i znajdź sobie normalnego męża. Twój to porażka, a ten jego kolega niewiele lepszy, bo jak można powiedzieć koledze, że się kiedyś spało z jego żoną?

Gość gość
Ok, byłas ślepa i naiwna, trzyma Cię przy nim też dziecko, ale ... przejrzałaś na oczy i nie daj się mu tak traktować. Daj mu ultimatum, albo kończy z tymi dosrywaniami, albo odchodzisz od niego. To wyjdzie na dobre i tobie i dziecku, co z niego za wzór ojca i faceta jak tak traktuje swoją kobietę.

Gość gość
Pół roku po ślubie? To jakim cudem macie dziecko?

Gość gość
On się nie zmieni już go prosilam o to. Odchodzę bo wczoraj przegiol i nie chodzi o mnie a o córkę. Powiedział wczoraj do niej "mam nadzieję że jak podrosniesz to nie będziesz taka jak mama" Ja mówię "jaka?" A on na to "puszczalska"

Gość gość
13.38 No sorry nie wiesz jak się dzieci robi?

Gość gość
gość dziś Pół roku po ślubie? To jakim cudem macie dziecko? :D wiek, jakim cudem ty zadajesz takie pytanie? gdzieś ty się uchowała, we wsi pod klasztorem?

Gość gość
Obaj są siebie warci. Zostaw ich ze sobą, a sama ułóż sobie życie z normalnym facetem.

Gość gość
Mysle ze Twoja corka jak bedzie dorosla to sama doskonale zrozumie Twoj wybor. W koncu tez kobieta. Tatuś palant bedzie sie sam za siebie wstydzil przed nią kiedyś. A przykladem dla niej taki hipokryta byc zadnym nie moze.

Gość gość
Moze potrzebna mu speracaja apre tygodni, moze miesiecy z tobą zeby ochlonal i przemyslal co zrobil? Jak szukal dziewicy to czemu sam prawikiem nie zostal do dnia slubu? Bo on jest facetem? Phi. To Ty jestes od niego gorsza i Tobie "nie wolno" sie bylo ******* bo kobieta? pisze to jako facet, zeby nie bylo. twój facet to zapewne jeden z tych zaborczych egoistycznych doopkow co mysla ze to kobieta ma byc ich niewolnicą. kazda normalna kobieta powinna unikac takich buców, bo tak znajomosci z nimi sie konczą. :o

Gość gość
Szok! Tacy faceci w ogóle istnieją? Co on ma do twojej przeszłości.? Nie byliście ze sobą wtedy, on też święty nie był (sądząc po tym co piszesz). Za nim ja zaczęłam być z moim mężem to byłam bardzo "wyzwolona". Nie puszczalam się na prawo i lewo ale miałam kilka nic nie znaczących przygód. I mojego męża to nie obchodzi. Nigdy nawet nie pytał ilu było przed nim. Jego życie pezedemna też mnie nie interesuje. Każdy ma jakieś tajemnice. Ale kumpel twojego męża to kretyn. Jak można było coś takiego powiedzieć...

Gość gość
Moj maz tez nie interesuje sie moja przeszloscia pobralismy sie kolo30 i mialam przed nim dwoch powaznych chlopakow nic go to nie obchodzi nie pyta sie o nic