Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Hej. Pogada ktoś?

Polecane posty

Ja mam dość dobrze odcykane oczyliczne lasy że wiem gdzie prawie każda droga wychodzi. Do tego coś mi się "udało" i mam dobrą orientacje w terenie że wystarczy mi jakiś szczegół w stylu połamana galeź i już wiem gdzie mniej więcej jestem. Na drogę tam samo że nie potrzebuje nawigicji, tras się uczyłem z google map zapamiętując że np "koło wulkanizacji trzeba w prawo :D" Do takich rzeczy jakoś łeb mam

Gość gość
Dash Rysiu dziś :D :D a ja bym Ci tą gałąź przeniosła w inne miejsce :D i już błądzisz po lesie jak ślepiec :P p.s. No widzisz, masz swoje plusy i zalety.

spoko jakoś bym sobie poradzil ;p coraz dalej ostatnio muszę jezdzić na grzyby, bo w okolicy wiecej ludzi niz drzew. Przy okazji odkrywam nowe tereny

Gość gość
Dash Rysiu dziś Czyli w sumie te przeludnienie, też ma swoje dobre skutki, bo poznajesz nowe tereny. A z jakiego miasta jesteś, jeśli to nie tajemnica państwowa?

Gość gość
Witam Państwa czy można tutaj liczyć na Pomoc? Chodzi o mojego syna.widzę że tutaj ktoś pisze.proszę się nie gniewac

A teraz staram się nie sprawdzać co 30 sekund telefonu i nie pisac wiecej :P Póki co mi wychodzi

Gość gość
Dash Rysiu dziś A teraz staram się nie sprawdzać co 30 sekund telefonu i nie pisac wiecej jezyk.gif Póki co mi wychodzi x :) tak trzymaj. xx xx xx gość dziś Witam Państwa czy można tutaj liczyć na Pomoc? Chodzi o mojego syna.widzę że tutaj ktoś pisze.proszę się nie gniewac x My się nie gniewamy, pisać każdy i wszędzie może. Ale czy pomożemy, to zalezy od problemu.

Gość gość
Dash Rysiu dziś Lubuskie jezyk.gif Miasto wojewodzkie smiech.gif x Ok :) i tak zdradzasz więcej niż ja :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Bez paniki, to zostanie tylko między nami .... i 45 kafeterianami :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Czekaj zaraz sprawdzę ilu jest na kafe aktywnych użytkowników. Ale to musze zrobić pewnym technicznym XD obejściem.

Gość gość
Dziękuję za odzew.jesli będzie trzeba udowodnić prawdziwość zrzutki na mojego syna proszę tylko powiedzieć jak ponieważ robię coś takiego pierwszy raz.wczoraj spotkałam się na kafeterii z obraza mnie i mojego dziecka mianowicie ktoś napisał że jest niedorozwinietym bahorem. mój syn Kacperek urodził się w 28 tygodniu ciąży.Pokonał wiele trudności lecz został problem z oczkami...Kacperek ma oczopląs oraz wade w jednym oczku sięgającą juz -10,75. Wada ta będzie się pogłębiała. W tym roku syn poszedł do 1 klasy szkoły podstawowej z czego bardzo się cieszy.W klasie posiada powiększalnik , jest to maszyna która powiększa wszystko co robi...pisze, maluje,czyta itp. Żebyśmy mogli mu pomóc i pracowac z nim w domu jest nam to bardzo potrzebne.Kacperek chętnie wykonuje wszystkie zadania czego wcześniej nie chciał robic ponieważ widzi i jest mu to bardzo pomocne. Niestety nie stac nas na zakup takiej drogiej maszyny,dlatego prosimy ludzi o dobrym serduszku o pomoc. Dla naszego synka to możliwość nauki od czytania po pisanie :) podaję link do zrzutki https://zrzutka.pl/942dfu. Nie jest to wyłudzenie.jezli mogę w jakiś sposób to uwiarygodnić proszę o informację ponieważ robię to pierwszy raz.pozdrawiam i z góry dziękuję za pomóc.Agata Kamińska

Gość gość
Dash Rysiu dziś ooo nawet nie wiediałem że się da takie coś zrobić x Są metody na to, tylko że trzeba trochę bloków,pościągać i znaleźć nowe źródło. Tak wiem, wszystko rozumiesz :D Ale do rzeczy, aktywnych użytkowników jest 39, plus "gość" czyli jest nas tu 40. Bo pamiętaj Rychu, że gość, to gość, jedna persona na wielu kontach ;)

Gość gość
gość dziś Ale to mam jedną radę, zakładaj co jakiś czas własny temat, w tytule pisząc o co chodzi. Bo tak jak wpisując się w czyimś temat, to nie masz szans na odzew. No i na kafeterii jest z 20 działów, więc możesz na każdym zostawić linka do strony na której zbierasz.

O widze że trochę się znasz już zaczynam się obawiać ;p Ale pewnie kilka % tych gości to są boty z google itp

Gość gość
Wporzadku i przepraszam.zrobilam tak wvzoraj i zostałam obrażona ja i dziecko.pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Wporzadku i przepraszam.zrobilam tak wvzoraj i zostałam obrażona ja i dziecko.pozdrawiam x Nie masz za co przepraszać, to powinni robić ci co obrażają. Powodzenia.

Gość gość
Dash Rysiu dziś O widze że trochę się znasz już zaczynam się obawiać ;p x Wiesz Rychu, dopóki jesteś grzeczny i mi nie podskakujesz i wykonujesz moje rozkazy :D :D to nie masz się czego obawiać :)

Gość gość
Dash Rysiu dziś smiech.gif tu mnie masz, jeszcze czyms zostane zaskoczony? x Oj i to nie raz, ale będę Ci dawkować systematycznie do końca roku, bo na jeden raz mógłbyś tego nie udźwignąć :)

Gość gość
Dash Rysiu dziś O to w sumie nawet lepiej bo bedą niespodzianki, a ja lubię niespodziani ;p x To se nakup jajek kinder-niespodzianka i codziennie jedno otwieraj :D

Gość gość
Sram wam do waszych wstretnych ryjow :)

Gość gość
Dash Rysiu dziś hehe mozna i tak, ale wtedy to wiem co moge sie mniej wiecej spodziewac x Minionka albo jakieś plastikowe badziewie :p to nie takie atrakcje jak internetowy random :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Na kafełe lepsze atracje bo tutaj mozliwe jest wszystko smiech.gif :) Rychu nie chce mi się, ale muszę się zbierać i iść zawracać głowę innym. Jak co, to do później, albo następnego.