Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można być grubasem??

Polecane posty

Gość gość

Szczególnie kobiety :O Na ulicach ciągle widać o wiele więcej grubych kobiet niż mężczyzn :D U facetów brzuch, a i kobiet zawsze, ale to zawsze gruby TYŁEK!Jak trochę szersza w biodrach i tyłku to jeszcze ok, ale wiele z was ma tak szerokie dooopska i grubaśne nogi, że normalnie wstyd się z taką gdzieś pokazać :O Co wy żrecie?? Ja ile bym się nie objadał, to jakoś przenigdy nie udało mi się osiągnąć takiej "masy" :O Przecież k*********a nie da się żreć 50 pączków dziennie :D Jak wy to robicie? Ja moge co najwyżej raz na tydzień dziabnać jakiegoś pączka, i to tylko sam środek z marmoladką, a resztę zostawiam, żeby nie mnożyć kalorii. I to tylko gdy jestem bardzo głodny, a pod ręką akurat nie mam nic innego do zjedzenia. Jeszcze raz ponawiam pytanie: jak wy to robicie? :O Kibel się pod wami nie załamuje ? :D

Gość gość
A co ci do tego tępa strzało w rurkach? Ja czasami lubie zjesc sobie pol pudelka ptasiego mleczka, rogalika 7 days lub paczke chipsow. Mam brzuszek i dobrze mi z tym.

Gość gość
Grubasy mają wyj****e na to wszystko.

Gość gość
Po co się pytasz? Wejdź w związek z taką osobą i sam zobacz ile ona musi pączków zjeść żeby mieć taki tyłek jaki ciebie fascynuje. Będziesz miał studia za darmo.

Gość gość
Ciekawe jak musi śmierdzieć qpa z takiej wielkiej doopy :D

Gość gość
Akurat % to więcej facetów ma nadwagę (są statystyki odnośnie każdego województwa nawet i wieku), wielu nawet młodych facetów bebzony ma przed sobą. Po prostu bardziej na kobiety się lampisz i dlatego na nie zwracasz uwagę, a swoją płeć wspaniałomyślnie omijasz. Co do reszty - ja mam niedowagę, a nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło zostawiać coś słodkiego by "kalorii nie mnożyć" :P I też się ludzie dziwią jak można być tak chudym - a można.

Gość gość
gość dziś No przecież mówię, że faceci grubasy mają wielkie brzuchy, a ilu widziałaś facetów z gruuuubymi tyłkami???

Gość gość
Mozna. Glupis. W twoim poście jest tyle namiętności i napięcia ze wydaje mi sie ze marzysz o grubym tyłku i cycach. Dopuść do siebie marzenia a będziesz szczęśliwy ;)

Gość gość
14:18 Mam 2 takich znajomych i coraz częściej na ulicy zauważam takich. Ale oni mają śmieszną budowę - chude łapki, duże brzuchy, tyłki i uda a do tego w pakiecie cycuszki. A wcale to nie jest jakaś wielka nadwaga, po prostu nie ćwiczą, jedzą byle co, może do tego hormony im szwankują.

Gość gość
Zamiast wziąć się w garść i schudnąć, to wolą wmawiać sobie, że ktoś o takim grubasach marzy :D