Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi partnerzy mają wpływ na wybór ginekologa?

Polecane posty

Gość gość

Czy Wasi partnerzy ingerują w takie kwestie? Podczas jednego z babskich wieczorów przyjaciółka zwierzyła nam się,że jej chłopak ma pretensje o to,że jej ginekologiem jest meżczyzna.Dla mnie nie do pomyślenia...

Gość gość
A ten jej chłopak to jakiś talib, czy co?Co za palant :P.

Gość gość
Nie, cieszy się jak chodzę po prostu do dobrego i fajnego lekarza, a czy to babeczka czy facet to nie ma znaczenia.

Gość gość
Ja mówiłam o chłopaku tej koleżanki, który ma pretensje, że ona chodzi do ginekologa-mężczyzny. Koleś ma jakieś zryte podejście do tych spraw :O. Lekarz to lekarz, a badanie ginekologiczne nie służy przyjemności.

Gość gość
Nie, zresztą i tak miałabym to gdzieś.

Gość gość
nie odpowiadajcie, to kolejne prowo tego zboka od wyglądu cipki i badań ginekologicznych w obecności meza

Gość gość
gość dziś To nie jest żadne prowo,ale oczywiście Ty wiesz lepiej.Nic nie poradzę na to,że w tym dziale grasuje jakiś zbok.Mnie też irytują wpisy tej osoby,ale nie wmawiam nikomu takich rzeczy.

Gość gość
gość dziś Żaden talib,nic z tych rzeczy.Są ze sobą od niedawna i takie wymagania.

Gość gość
gość dziś Żaden talib,nic z tych rzeczy.Są ze sobą od niedawna a tu takie wymagania.

Gość gość
Posralo faceta. Ja mam na takich zeby ostre jak cholera. Kiedys sie z takim umawiałam co niby zarcikiem - ze tu i tu będziemy mieszkac ! Zarcikiem ale niech sobie innej uległej szuka.

Gość gość
Ale prowo nie prowo , tacy faceci są naprawdę ...

Gość gość
14.10 tępa feministko wstyd nam przy nosisz dając taką opinię. Mój chłopak nie musi mieć wpływu bo sama go zabieram i chętnie uczestniczy podczas każdego badania cipki. Będzie również podczas porodów. To normalne że uczestniczy ktoś z najbliższych lecz nie w zacofanej Polsce. A poto powstała nawet ust 2008 r art 21 prawo pacjenta gdzie cywilizowany pacjent decyduje o obecność podczas badań i zabiegów! To ukochany zabezpiecza przed takim badaniem. ...Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek Andrzej Plęs a.ples@nowiny24.pl

Gość gość
oho, przyszedł zbok