Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ktoś w stanie wesprzeć? Dla mojego Kacperka

Polecane posty

Gość gość

mój syn Kacperek urodził się w 28 tygodniu ciąży.Pokonał wiele trudności lecz został problem z oczkami...Kacperek ma oczopląs oraz wade w jednym oczku sięgającą juz -10,75. Wada ta będzie się pogłębiała. W tym roku syn poszedł do 1 klasy szkoły podstawowej z czego bardzo się cieszy.W klasie posiada powiększalnik , jest to maszyna która powiększa wszystko co robi...pisze, maluje,czyta itp. Żebyśmy mogli mu pomóc i pracowac z nim w domu jest nam to bardzo potrzebne.Kacperek chętnie wykonuje wszystkie zadania czego wcześniej nie chciał robic ponieważ widzi i jest mu to bardzo pomocne. Niestety nie stac nas na zakup takiej drogiej maszyny,dlatego prosimy ludzi o dobrym serduszku o pomoc. Dla naszego synka to możliwość nauki od czytania po pisanie :) podaję link do zrzutki https://zrzutka.pl/942dfu. Nie jest to wyłudzenie.jezli mogę w jakiś sposób to uwiarygodnić proszę o informację ponieważ robię to pierwszy raz.pozdrawiam i z góry dziękuję za pomóc.Agata Kamińska

Gość Jakie to żenujące
Od tego są różnego rodzaju fundacje, a nie żebranie na forum.Pojawia się mnóstwo oszustów dlatego ja osobiście nie dam nawet złotówki.

Gość gość
Moze sprzedaj ubrania uzywane na allegro. Ja mam horom curkie

Gość gość
już ci pomogły a zwłaszcza te małpy co biorą za darmo 500+, uważam, że pisz do cholernych rządowych pisowców, mają dla młodych zdrowych rodziców i dzieci 500+, to w pierwszej kolejności małpy pisowskie winny objąć pomocą chore dzieci.

Gość gość
Pani Agato, proszę nawet nie próbować tu pisać, tu sama gimbaza albo sprawni inaczej, co widać po postach wyżej a ja trzymam kciuki, żeby się udało.

Gość gość
Czy mi tez moglby ktos pomoc ? Tez mam horom curke. Potrzebuje swiezaka.

Gość gość
do gość dziś - no niestety to jest właśnie poziom rozmnażających się matek dla 500+

Gość gość
Dokladnie ja studouje mi daliby te piencet to bym chociaz na dobro impre wydala to bym zyla a nie na jakies dzieci. A tak to siedze i co ? Nie ma kasy zeby zachlac ani przycpiec ech