Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przystawia sie do mnie tylko jak wypije

Polecane posty

Gość gość

znowu go poprosilam o spotkanie jak bedzie trzezwy,powiedzial ze ok i co?znowu milczy;/juz wiecej sie z nim nie spotkam,pieprzy ze to przez niesmialosc,ale ja tam w to nie wierze.

Gość cięty
wyglądasz lepiej na fazie

Gość gość
dziś wyglądasz lepiej na fazie dokładnie, po pijaku bardziej wszystko jedno kogo się zaliczy

Gość gość
o rany to nie to bo ja jestem ladna

Gość gość
po pijaku załącza mu się tryb druga opcja.....czyli urozmaici sobie czas jak dziewczyna jest zajęta haha

Gość gość
nie zadawaj sie z pijakiem bo będziesz całe zycie płakać!

Gość cięty
jak naprawdę jesteś ładna , to się ciebie boi i musi się nachlać dlatego jest frajerem wbij na luz z tym cieciem

Gość gość
wiem ze mu sie podobam,znamy sie 2 lata,nie spalam z nim,ale powiedzial ze seks uprawia tylko jak wypije,ja mu mowie ze ze mna nie ma takiej mozliwosci,nie wiem,nie nalegam na kontakt,moze sam zadzwoni a jak nie to trudno.

Gość gość
gej musi wypic żeby przelecieć kobiete

Gość gość
na pewno nie gej,kompleksow tez chyba zadnych nie ma,kiedys jak byl trzezwy zlapalam go za udo to odskoczyl i sie na mnie wkurzyl:/a ostatnio jak wypil to sie calowalismy a teraz cisza

Gość gość
ale z ciebie desperatka haha kretynka w pełnym słowa tego znaczeniu

Gość gość
nie jestem desperatka tylko probuje go zrozumiec,moge w kazdej chwili go kopnac,bo na brak powodzenia nie narzekam.Znam go dwa lata nigdy nie widzialam go pijanego!gdy go widywalam zawsze byl cichy,spokojny,malo rozmawial ze mna,jak zaczelismy krecic i gdy sie teraz spotykamy w gronie znajomych to zawsze musi sie upic,na sile wlewa w siebie to wode,powiedzial mi kilka dni temu ze on nie chce pic,moze faktycznie prze zemnie sie rozpil?nie wiem jak do niego dotrzec bo on na trzezwo nie chce rozmawiac

Gość gość
Bo na trzezwo leje na ciebie. Zakladasz tu watki od przynajmniej roku i caly czas kazdy pisze, ze on ma cie gdzies, a ty sie wkrecilas. Jak jestes taka ladna to dlaczego nie masz faceta?

Gość gość
Nie od roku tylko od 2 tyg.faceta mialam ,zerwalam z nim miesiac temu.Teraz sie znim"spotykam"

Gość gość
Jakie sie spotykasz? Ty bys chciala, a on tylko po pijaku szuka latwej dziury. Juz pisalas nie raz jak to twoj ex niby chcial go pobic, bo taki zazdrosny, aze to przyjaciele, bla bla bla... Chlopak ma cie gleboko, a ty jestes desperatka i nie mozesz tego przezyc.

Gość gość
nie jestem zadna desperatka tylko nie lubie jak ktos mnie robi w c***a nie bedzie gowniarz ze mna pogrywal,dziury niech szuka w agencji,stac go.Zreszta juz sie nie spotkamy,bo moj ex pod sklepem wyskoczyl pijany do mnie z lapami,chcial mnie pobic,na szczescie szli jego rodzice,przypal taki ze nie wiem,mam zakaz przychodzenia do towarzystwa,wiec sie samo rozwiazalo bo ten gowniarz sie nie odezwie.

Gość gość
dziś ja za wzgledu na mojego ex zaproponowalam mu na razie przyjazn,po prostu chcialam go blizej poznac,on powiedzial ze chce cos wiecej,dlatego mnie wkurza,odpuszczam bo robi sie z tego moda na skuces,skrzywdzony ex ktory nie potrafi odpuscic chociaz traktowal mnie jak szmate,kumpel z wyrzutami sumienia,raz chce ,raz nie chce,nie potrafi powiedziex ex ze chce spotykac sie ze mna tylko bedzie krecic i ja po srodku i oczywiscie wszystkiemu jestem winna,w d***e mam to wszystko,sama sie pojde upic:/

Gość gość
Gosc nie jest gejem. Podobasz się mu, może nawet bardzo, ale gość ma fobie społeczną. Wiem to bo sama przez to przechodziłam. Teraz mam męża ale zanim został moim mężem to przez pierwszy rok czy dwa upijałam się na randkach, bo wolałam być wstawiona niż żeby mnie widział taką znerwicowaną.

Gość gość
O ja to znowu Ty... On chce czegos więcej tylko gdy jest pijany, wtedy szuka łatwej panienki a Ty jesteś pod ręką. Tymczasem na trzeźwo opowiada ile to on Lasek poznał, które mu się podobają. Taki wielce Tobą,, zauroczony" że gdy sama wypalilas do niego jak to on Ci się podoba strasznie, on odpowiedział że Ty jemu też (pewnie z grzecznosci) a i tak nie robi nic w Twoim kierunku mimo wyraźnej zachęty z Twojej strony. Weź już się nie ośmieszaj i nie proś się o spotkanie

Gość gość
Nie jestem latwa panienka i on dobrze o tym wie.Zaproponowalam mu przyjazn,bo chcialam go blizej poznac.Nie narzucam mu sie to on sie do mnie klei.Jak bylam z ex,on zawsze do mnie wydzwanial jak sie upil,wysylal smsy,Wtedy nic do niego nie mialam,mowilam mu zeby sie odczepil,ale on i tak zawsze sie pojawial tam gdzie bylam ja i ex,Dam sobie z nim spokoj,bo on sam nie wie czego chce.Widze ze nie jestem mu obojetna ale mam dosyc toksycznych relacji dlatego odpuszcze.

Gość gość
No wlasnie- klei się i wyzwania tylko gdy się upije. Sama wyciągnij wnioski... Dlatego odpuść zanim staniesz się obiektem drwin wsrod jego kolegów

Gość gość
Ja jego znajomych nie znam to on sie zakumplowal z moim ex i pozniej z reszta naszych znajomych.Przychodzilam do ex to on tez zawsze byl ,czesto w trojke sie spotykalismy,wtedy dziwne mi sie to nie wydawalo ale teraz juz wiem o co chodzi.

Gość gość
Tzn o co chodzi?