Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsi faceci są nieśmiali i dobrzy

Polecane posty

Gość gość

z nimi nie przeżywam cierpienia, są mili, traktują jak cżłowieka, nie są złosliwi ani brutalni a jak poznawałam takich bardziej pewnych siebie to oni zupełnie nie maja skrupułów by rzucić cię w kąt gdy cos im sie nie podoba (np nie ma seksu tak szybko jakby chcieli) bez kozery wytykają ci wady, nie są empatyczni, nie widzą jak słowa moga ranić najwazniesjze to mieć dobrego, mądrego i empatycznego męża a nie samca alfa, ponado smace alfa zawsze maja powodzenie i nawet po 40stce bez mrugnięcia okiem wymienią Cię na młodszą bo "mogą" a taki wrażliwy facet jest za bardzo przywiązany by robić takie chamskei numery

Gość gość
są jak kobiety, a Ty jesteś lesbą

Gość gość
samiec alfa jest na tyle pewny siębie,że po 50tce będzie myslał o tym jaki jest super i jak to może mieć każdą, a żona już taka spłowiała...

Gość gość
kobiety lecą na alfy z powodów biologicznych, ale oni na ogół nie są w ogóle harmonijni w życiu, często są toksyczni, narcystyczni, psychopatyczni z jakiegoś powodu łatwo zaciągają kobiety do łózka (prymitywna biologia) ale potem jest tylko gorzej, jesli sobie wezmiesz takiego za męża to nie będzie spokojnie, twoja samoocena ucierpi bo on jest taki super i zasługuje na wszystko najlepsze, a kobiet jest wiele i on nei ma trudności z wymianą modelu

Gość gość
czyli najlepsze sa samce od beta w dół?

Gość gość
Ja własnie nie jestem alfa bo alfa to durnie .Pewny znaczy bezmyślny bo nigdy nie ma wątpliwosci w to co mysli i robi a idąc dalej znaczy że nie dokona niczego nowego bo nie zmieni drogi tylko powiela bezmyslnie stare schematy.

Gość gość
tylko beta alfa i omega to przegrywy! :o

Gość gość
nie wiem do końca czy jeśli ktoś nie jest alfa to od razu jest beta, ale chodzi o faceta który jest dobrym, mądrym człowiekiem i wcale nie musi być piękny fizycznie - taki jest najelpszy na męża i ojca te wszystkie awantury w polskich domach, cierpiące żony mężów "na stanowisku" to efekt wiązania się z alfami

Gość gość
Najlepsi faceci są połączeniem alfy i bety tzw. HETEROPOLICI.

Gość gość
a nie muszkieterowie?

Gość gość
To prawda. Zn zwyczajnego prostego faceta starszego edemnie łysy wzrost średni a gdy mnie dotyka robi mi się mokro zawsze. Ma to coś co ja nazywam płomień miłości. Jest z***busty w łóżku a mocznik aksamitna, że na sam dotyk mnie się mokro robi i pulsuje

Gość gość
autorka watku pisze o chlopcach omega, tylko ze tacy nie dosc ze jej nie obronią, to nie utrzymają ani jej ani rodziny, nie mowiac juz o stworzeniu domu, to margines spoleczny i chwala naturze za to, ze wiekszosc jest normalna, czyt. beta, a z tymi pseudo-samczykami omega sama sobie radzi, zostawiając ich w pokoikach u mamuni i potem tacy 35-40 latki dalej prawiczki