Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ciągle mam powodzenie mając 30 parę lat?

Polecane posty

Gość gość

myslałam, ze 28 lat to już jakis schyłek ale nie, nawet mam takie smieszne sytuacje, że jak idę ulicą to jakiś 10 letni chłopiec mówi, ze sie we mnie zabujał:D faceci chcę sie ze mną umawiać, są nerwowi w moim towarzystwie to oczywiście jest miłe ale... to jest zupełnie inna rzeczywistość niż jaką się opisuje w internecie, że ten wiek to już małą atrakcyjność wiecie dlaczego tak o tym piszę? bo w okresie studencik i wczesniej byłam brzydka nie, nie stroję się na seks bombę, ale jestem takim przypadkiem, który z wiekiem wyładniał, pucułowata twarz nabrała wyrazistości i rózne inne procesy zaszły chciałbym by kobiety nie wierzyły tym wpisom o strasznej trzydziestce, bo jest zaskakująco inaczej.

Gość gość
Też znam takie osoby które z wiekiem wyglądają lepiej niż jak były młodsze i to zarówno kobiety jak i mężczyzn. Ale wiesz takie przypadki nie zmieniają tego jak to na ogół wygląda:P

Gość gość
Dla 13latki będziesz prochnem więc nie ma co słychać historii na temat tego kiedy kończy się kobiecość czy uroda.ja największe powodzenie miałam między 28-a teraz:)mam 37lat.wszystko zależy jak wyglądasz a nie jaki twój pesel:)

Gość gość
30- pare lat to jeszcze wzglednie mlody wiek ;) sztuką jest miec powodzenie po 45 roku zycia

Gość gość
co to jest ? rozkminy koooref na emeryturze?

Gość gość
gość dziś Ta sztuka polega na tym żeby się nie roztyć (w przypadku facetów dodatkowo jeszcze mieć szczęście i nie wyłysieć), dbać o siebie, nie mieć poważnych nałogów i zaburzeń psychicznych. To zwykle wystarcza by mieć powodzenie po 45. Bo to że ktoś ma zmarszczki itd to w sumie nie do uniknięcia.

Gość gość
ja też nie przejmuję się zmarszczkami, to znaczy teraz staram się zapobiegać, ale z tymi co są jakoś sie godzę

Gość gość
ja mam 28, a wiele osob mysli ze mniej, jeszcze niedawno, moze pol roku temu ktos mi powiedzial ze wygladam na 23-24 :D i jestem plci meskiej :P

Gość gość
współczuję wam że jesteście takie stare , ja mam 44 lata i uważam sie za młodą.A wy chyba wychowałyście gdzieś na jakieś wsi zabitej dechami albo w cygańskim taborze gdzie 30 tki to juz babcie a 12 latki rodzą dzieci .Tylko współczuć życia