Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy mam wrażenie, że coś złego się ze mną dzieje :o chodzi głównie o to, że robię bardzo głupie błędy, zamieniam litery, coś źle przeczytam, jestem przekonana, że coś widziałam albo słyszałam, jak mówię zamieniam słowa. Dodam, że zmieniłam niedawno pracę i myślałam, że to ze stresu, ale jest coraz gorzej.. Być może sama się nakręcam, bo takie sytuacje mnie przerażają, zawsze byłam osobą bardzo skrupulatną a teraz ciągle mi wstyd :o nie wiem czy to może być objaw choroby? W dzieciństwie przez jeden semestr chodziłam na reedukacje, bo podejrzewano u mnie dysleksję - zawsze byłam dobra z ortografii, ale nagle miałam jakieś zaćmienie :( w sumie po tych zajęciach problem całkowicie minął i reedukatorka sugerowała, że to właśnie stres a nie coś poważniejszego. Nie wiem co o tym myśleć :o

Gość gość
bolca ci potrzeba kobieto

Gość gość
Szatan cie opętał idz do Egzorcysty

Gość gość
korzystam z bolca regularnie :) nikt tak nie miał?

Gość gość
nie wiem już sama co o tym myśleć :( mój chłopak mówi, że każdy tak czasem ma i przesadzam. Ile takich głupich błędów robicie w ciągu dnia? często się to zdarza?

To czasami nie wynika z braku pewności siebie? Albo moze z jakiegoś powodu stałaś się perferkcjonistka? Chcesz mieć wszystko pod kontrolą nawet zdania, które wymawiasz? Może Twoje życie wygalda tak jakbys wiecznie stała na scenie starając się nie popełnić bledu i nie skompromitować przed publicznością? Miałam podobnie, zacznij czytać książki motywacyjne bądź cytaty. Najlepiej o życiu, o ludziach o normalnych, zwyczajnych rzeczach, które przytrafiaja się wszystkim. Człowiek nie jest nieomylny, człowiek ma prawo do błędu.

Gość gość
tak, jestem niepewna siebie i bardzo przeżywam każdy błąd. Choruje na depresje i nerwice już dosyć długo. Martwi mnie jednak, że te objawy są nasilone i jest ich coraz więcej :( staram się dokładniej wszystko sprawdzać, ale przeraża mnie, że niektóre rzeczy widzę ale jakbym nie dostrzegała. Napiszcie proszę czy też macie takie sytuacje i ile mniej więcej, nie potrafię ocenić czy to jest coś normalnego czy powód do niepokoju..

Nerwica to jest stan umysłu na który sobie pozwalasz. Fakt, czsami człowiekowi wydaje się , że nie ma wyjścia z obecnej sytuacji. Nie ma punktu zaczepienia, aby ruszyć dalej. A tym punktem przeważnie jest drugi człowiek, zazwyczaj osoba Nam bardzo bliska, oczekujemy od niej pomocy. Jeśli ona nie jest w stanie Nam pomoc albo nie chce, a my wciąż nie łudzimy, że będzie inaczej, to tak jakbyśmy stali na ziemi z petla na szyji. Odważni by myśleć o samobójstwie, a za słabi żeby tego dokonać. Taki człowiek nie powinien zamykać się na nowe znajomości, jeśli Ci starzy "znajomi" nie pomagaja, znajdź innych, albo naucz się żyć sam ze sobą. Jeśli zrozumiesz siebie, wkrótce i inni zaczną i będą Cię szanowac i lubić za to kim jesteś. jeśli jest Ci źle i wydaje Ci się że jesteś slaby, pokaż to światu , ktoś na pewno się zainteresuje i pomoze. Niekoniecznie będzie to najbliższy.

Gość akimke666
Wrozbella dziś Nie masz racji i ja masz tylko wtedy gdy pomyslisz o mozliwosci pol na pol, wszystko jednoczesnie musi sie wydarzyc w kazdym mozliwym miejscu naraz wszedzie, wybudzajac swiat snow Boga Devy Brahmana? :).

akimke666 dziś ja mówię o czymś innym Ty o czymś innym. Nie interesuje mnie Twój Bożek, rób sobie co chcesz, a o tym c***u nawet nie wspominaj, i w ogóle nie pisz do mnie.

Jesteś taki dobry, że aż w nazwie umieściłeś trzy 6? ;) Nie kompromituj się i w*********j z tym demonem.

Gość gośćakimke666
Wrozbella dziś Demony mnie opetaly i mam nad nimi calkowita kontrole, nikt nie ma takiej sily ktora rowna sie sile Najwyzszego Kontrolera na ziemi , samego Zycia i jego Sily Buddy ami devy brahmana. :]

gośćakimke666 dziś skoro tak, to przyjdź do mnie tutaj i mi się pokaz :D dawaj, masz 5 minut inaczej Cię wyśmieje.

Gość gośćakimke666
Demony to istoty dobnrze mi znane. To nizsza Natura Saguna Brahmy Zycia tego co snimy tym jest Raj w gornych swiatach bezprzyczynowej Nirvany , tam ona jest i na nas czeka. a Ten swiat jest Brama do raju i Boga, ktory nie jest bogiem , moze tu byl nami.

gośćakimke666 dziś czekam Bogu ;) jak się nie pokażesz to oznacza, że jesteś nikim więcej jak człowiekiem.

Gość gośćakimke666
Wrozbella dziś Wyzsze demony nic ci nie zrobia jak tego nie bedziesz chciala masze ich dwoje w sobie, strach i zycie ktore snilas zanim żyłaś soba, albo zanim soba sie pojawil, wiec wszystko to iluzja Maja, ktora jestes ty , to samo prawo dzialania, Nembutsu Czystej Krainy. :o

gośćakimke666 dziś żegnam, masz straszne życie żyjąc w takiej iluzji i myśląc, że jesteś czymś więcej. Szkoda mi Ciebie, naprawdę.

Gość gośćakimke666
😭 :D 🖐️

Gość gość
Wrozbella dziś ok. :( ;);)