Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić 18 latka zamyka sie na klucz w pokoju!

Polecane posty

Gość gość

Przychodzi ze szkoły i w tyg wchodzi do pokoju i albo sie uczy albo ogląda seriale w zamknietym na klucz pokoju,wychodzi wieczorem zeby sie umyć. w weekend wyjdzie na 2 godz do znajomych i wraca do siebie. i tyle widze moje dziecko.. co robić?

Gość gość
spytaj ja czemu tak robi

Gość dawny ladaco
pewnie pali marihuane

Gość gość
Moze się masturbuje?dziewczęta w tym wieku tak robią.

Taki wiek, ja na przykład nie znoszę jak ktoś mi wchodzi do pokoju bez mojej zgody. To jest moja strefa komfortu i mój świat, po co ktoś ma mi do niego wchodzić z butami? Druga opcja, może ma depresje albo coś w stylu fobi społecznej, nerwice? Takie osoby mają znajomych, ale nie potrafią nawiązywać nowych znajomości. Tym samym spotykają się ze swoimi starymi "przyjaciółmi" tylko dlatego, zeby nikt nie myślał o nich, że są dzikusami lub wariatami. A jeśli chodzi o Ciebie, to pewnie z góry zakłada ona że jej nie pomożesz albo nie zrozumiesz jej problemu. Więc woli się zamknac w swoim świecie, w swoich czterech ścianach i czuć się po swojemu, a co najważniejsze nie czuje się skrępowana. Pytanie, czy jesteś w stanie zrozumieć i zaakceptować to, że Twoja córka ma takie problemy i czy jesteś w stanie ją wspierać i jej pomóc?