Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nudniejszego życia niż ja nikt nie ma !!!

Polecane posty

Gość gość

nic nie robię! skończyłam szkołę nie chodze do pracy jaestem na garnuszku rodziców. boję się ze nie poradze sobie w pracy że mnie przerośnie, nie mam znajomych żadnych. ostatnio byłam po za domem w grudniu w tamtym roku. ;( marnuje życie nie wiem jak to zmienić

Gość Princessinthesky
Zacznij od poszukiwania pracy. Tam poznasz znajomych. I będzie Cię stać na podróże czy hobby. Nie wiem po co siedzisz w domu i jęczysz, weź się do roboty

Pytanie, jacy byli i są rodzice w stosunku do Ciebie? Raczej to wszystko, Twój stan wynika z tego co wydarzyło się w przeszlosci.

Gość gość
Ile masz lat? Idź jak najszybciej do psychologa, im dłużej będziesz tkwić w miejscu tym trudniej będzie ci później z tego wyjść

Gość gość
mam 21 lat już półtora roku siędze na d***e.

Gość gość
szłam bym do pracy ale jak sobie nie poradzę i będzie przypał? nie lubię nowych miejsc nie lubię się czuć że nie ogarniam. ;(

Gość gość
masz jakies zainteresowania?

Gość gość
a nie moglaś iść na studia? zawsze przedłużenie nauki i czas na zastanowienie się co dalej

Gość gość
Tylko sponsor rozwiąże twoje problemy. Ja tak zrobiłam i odżyłam. Czuję się pożądana i bezpieczna finansowo. A seks też lubię.

Gość gość
Tylko sponsor rozwiąże twoje problemy. Ja tak zrobiłam i odżyłam. Czuję się pożądana i bezpieczna finansowo. A seks też lubię.

Gość gość
studia nie mam matury chociaż nauczyciele mówi że dałabym radę zdać, ale jakoś ja w to nie wieżyłam... a sposoring to nie dla mnie jeszcze cenie swoje ciało bez urazy

Gość gość
zainteresowanie no nie wiem lubię zwierzęta. ale nie wiem czy to można zaliczyć do zainteresowań.

Gość gość
Ale masz wykształcenie średnie, a dokument maturalny nie ma nic tu do rzeczy w szukaniu pracy ze średnim. Także spróbuj poszukać pracy, jesli boisz sie dziury w CV, to mów, ze pracowałaś za granica, ale na czarno, Wiec nie masz udokumentowane. Jakies proste prace, np w kuchni krojenie owoców, robienie kanapek na jakies imprezy itp. Do wielu prac człowiek sie czuje, ze nie da rady, a sa bardzo proste. Nie marnuj czasu, bo im dalej, tym gorzej bedzie sie zmotywować.

Gość gość
muszę coś już szukać bo wszyscy mi mówią że im dłużej będę siedzieć w domu to nie będzie mi się chciało. Ale ten taki strach mnie ogarnia na samą myśl

Gość gość
Ja tez tak miałam przed pierwsza praca. ale dałam radę. Pracowałam w kilku miejscach. Po paru dniach stres minie.

Gość gość
muszę spróbować bo nigdy się nie dowiem jak nie pójdę