Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urodziła drugą córkę ale obydwie osierocila

Polecane posty

Gość gość
Dzielna kobieta z niej była. Wyrazy współczucia dla Pani Ewy Bem. Ja też straciłam siostrę w wieku 38 lat.

Gość gość
urodzić drugie dziecko po to aby je osierocić, no nie, przecież to dziecko będzie żyło z piętnem, że przez niego matka umarła, bo nie mogła się wcześniej podjąć leczenia, nie wiem czy to dobre, matki nie ma i później chora psychicznie córka, bo nie wytrzyma tego ciężaru.

Gość gość
19.46 Nie sądzę żeby miała piętno, raczej będzie ciepło myśleć o matce, która poświęciła dla niej życie. Przynajmniej ja bym tak myślała na jej miejscu

Gość gość
Co wy piszecie, ona nie poswiecila zycia dla dziecka. Miala guza mozgu, moze nawet glejaka wielopostaciowego, a z tego sie nie wychodzi! Dowiedziala sie o raku bedac w ciazy, gdyby usunela i podjela wczesniej leczenie to moze zyskalaby gora 2 lata, moze mniej. Guz mozgu to wyrok niestety :-(

Gość gośćt
gość dziś Chora psychicznie córka? O co miałaby się obwiniać.To dziecko nie miało wpływu na decyzje matki.

Gość gość
temat bezsensu miliony ludzi choruje i umierja i naprawdę nikogo to nie obchodzi niestety

Gość gość
Dziewczynka urodziła się w 6 miesiącu ciąży więc trudno wyrokować. To jest kruszyna. Oby to maleństwo dało radę - niech mama nadal nią czuwa!!!