Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whatif

Jestem w ciąży? Jakie są na to szanse?

Polecane posty

Mam 19 lat. Cykl przeważnie trwał 27-28dni czasem okres był szybciej, ostatnie dwa razy spóźnij mi się o jeden dzień. Ostatni raz miałam go 1 września i kolejny powinnam miec wczoraj, jednak okresu brak. Zamiast niego wydziela się biały, może przezroczysty śluz i od czasu do czasu leciutki ból podbrzusza jakby przy okresie, ale po może minucie ustaje. Moje pytanie jest czy jestem w ciązy? Ostatni raz robiliśmy to z chłopakiem 19 września, bez zabezpieczenia, ale nie trwało to długo i nie było wytrysku, a chwile po stosunku, może 5-10min poszłam skorzystać z toalety, co mogło zmiejszyć szanse na dostanie się plemników do jajnika. Oprócz opisanych wyżej objawów nic mi nie dolega, nie mam mdłości, bólu piersi ani jajników. Jaka jest szansa, że to ciąża, a nie stres który opóźnia okres? Dodam, że dzień po spodziewanym terminie okresu zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywniy, jednak za pare dni planuje go powtórzyć. Czekam na Wasze opinie. Sztrasznie sie tym stresuje :(

Gość gość
Fakt skorzystania z toalety przez ciebie nie ma żadnego wpływu na ewentualne zajście w ciążę.

Gość gość
O ile nie kochalas sie wczesniej ze swoim chlopakiem, bo piszesz tylko o 19 dc to raczej nie masz sie czego obawiac, bo dni plodne przy Twoim 27/28 dniowym cyklu o ile jest regularny powinny przypadac na 14 dc,tym bardziej, ze zrobilas test. Powtworz go dla pewnosci! Ale mysle ze ciepla kapiel i aspirynka i powinna przyjść @:)

Gość gość
mala dziewczynka mysli ze jak sie wysika po stosunku to zmniejszy szanse na zaplodnienie , no ja nie moge jak mozna takie glupoty pisac

Gość gość
dni płodnych nie powinno się wyliczać, bo owulacja może się przesunąć i wtedy klops...Dużo lepszym rozwiązaniem byłby np mikroskop owulacyjny. Do autorki: dostałaś w koncu okres.